Cioloş: Scrisoarea lui Toader despre Kovesi este a unui om disperat


Ultimul update: Vineri 08 Martie 2019 12:41
Data publicarii: Vineri 08 Martie 2019 12:38
Categorie: Stiri Politice
Dacian Cioloș

Liderul PLUS, Dacian Cioloş, a declarat, vineri, la Arad, că scrisoarea trimisă de Tudorel Toader către presa internaţională este "scrisoarea unui om disperat", iar Guvernul ar trebui să demisioneze dacă şi-a asumat acest text.

"Scrisoarea e actul unui om disperat care încearcă să influenţeze prin orice mijloace o decizie a Parlamentului European şi încearcă să denigreze un cetăţean român a cărei valoarea profesională a fost deja recunoscută de Parlamentul European. Nu e o scrisoare demnă de un ministru al Justiţiei dintr-un stat membru UE, cu atât mai puţin nu e demnă pentru un fost membru al unei curţi constituţionale şi pentru un membru al Comisiei de la Veneţia, ambele instituţii chemate să apere valori şi principii şi inclusiv statul de drept şi mai ales adevărul. Dacă ceea ce au spus cei de la DNA e adevărat, şi anume că domnul Toader a minţit în textul acestei scrisori, atunci e cu atât mai grav ceea ce a făcut", a declarat Dacian Cioloş, relatează Agerpres.

Liderul PLUS a mai spus că "întregul guvern ar trebui să-şi prezinte demisia dacă şi-a asumat această scrisoare, pentru că nu mai reprezintă majoritatea acestui popor". "Românii sunt oameni demni, sunt oameni care vor respect la nivel european, şi ceea ce face acest guvern nu le mai asigură acest respect la nivel european", a spus Dacian Cioloş, care a fost prezent la Arad pentru a promova un mesaj "de unitate", alături de USR, în cadrul campaniei comune de strângere de semnături pentru Alianţa 2020 USR-PLUS

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO