Blaga preia conducerea in PDL. Atributiile lui Boc, transferate in perioada campaniei

28-04-2012 20:56

Vasile Blaga

Liderul PDL Vasile Blaga va prelua o parte dintre atributiile presedintelui formatiunii, Emil Boc, in perioada campaniei electorale, in conditiile in care fostul premier a intrat in cursa pentru Primaria Cluj-Napoca.

Potrivit surselor din PDL, decizia a fost luata vineri seara, la reuniunea conducerii partidului, cand s-a stabilit ca Emil Boc sa candideze pentru un nou mandat de primar la Cluj. "Boc va sta mai mult la Cluj, iar la Bucuresti trebuie sa fie prezent meru cineva, care sa se ocupe de organizatii", au mai spus sursele citate.

Potrivit acestora, Vasile Blaga va avea drept de semnatura, va putea lua decizii de politica generala si va coordona toate organizatiile judetene ale partidului in perioada campaniei electorale.

De asemenea, Blaga va organiza audio-conferintele cu liderii judeteni ai formatiunii.

Presedintele PDL, Emil Boc, a anuntat, sambata, ca va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Cluj-Napoca.

Emil Boc a mai facut naveta Cluj-Bucuresti, ca primar si presedinte al PDL, dar in alt context politic. Acum insa el trebuie sa lupte cu toata energia pe "frontul" de la Cluj, miza alegerilor din 10 iunie fiind, pentru el, cariera sa politica.

In aceste conditii, de partid se va ocupa practic Vasile Blaga, care a si fost numit recent coordonator al campaniei electorale a PDL si care se afla aproape zilnic la sediul central din Modrogan.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO