Basescu lui Ponta despre tinuta portocalie a Dacianei Sarbu: Cumva e ultimul pedelist care a ramas?

08-05-2012 08:14

VIDEO. Presedintele Traian Basescu a glumit, luni seara, la finalul ceremoniei depunerii juramantului de catre membrii Guvernului, pe seama tinutei portocalii a Dacianei Sarbu, sotia premierului Victor Ponta.

El l-a intrebat pe Ponta daca nu cumva este ultimul pedelist ramas in Guvern. "Sampanie nu-i. Domnule prim-ministru, aveti cumva idee, a mai ramas vreun pedelist, ca vad o doamna in portocaliu acolo? E ultimul.", i s-a adresat Basescu razand premierului Ponta, la finalul ceremoniei de depunere a juramantului de catre membrii noului Cabinet.

Seful Guvernului nu i-a raspuns presedintelui si nici nu a zambit. Ulterior, cei doi s-au apropiat unul de celalalt si au dat mana.

Mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, si sotia acestuia, Daciana Sarbu, au asistat la depunerea juramantului de investitura de catre Cabinetul condus de presedintele PSD. La eveniment a fost prezent, de asemenea, socrul lui Ponta, Ilie Sarbu, alaturi de parlamentari USL.

Daciana Sarbu a asistat, luni, si la discursul sustinut de Victor Ponta in plenul Parlamentului, in care cerea votul de investitura pentru Cabinetul sau.

Daciana Sarbu: Basescu nu s-a referit la mine

Sotia premierului Victor Ponta, Daciana Sarbu, a spus dupa investirea de la Palatul Cotroceni ca i-a urat acestuia, dupa votul din Parlament, sa ii dea Dumnezeu putere si sa faca ceea ce a promis. De asemenea, Daciana de parere ca seful statului nu s-a referit la ea la finalul depunerii juramantului.

"A fost emotionant, am primit cu emotii si cu speranta", a spus Daciana Sarbu.

Ea a mai marturisit ca, dupa votul din Parlament, Victor Ponta avea emotii si era fericit. "Nu a sunat pe nimeni, eram cu totii acolo, si mama, si eu", a spus aceasta, precizand ca si mama lui Victor Ponta a zis ca trebuie sa realizeze, probabil, de maine, ceea ce s-a intamplat si ca ii doreste, la randul ei, sa se tina de promisiuni.

Intrebata daca despre ea a vorbit presedintele Traian Basescu cand s-a referit la "doamna in portocaliu", intrucat purta un sacou de aceeasi culoare, Daciana Sarbu a spus: "Nu eram eu doamna in portocaliu, era o doamna de presa care vorbea la telefon. Nu s-a uitat spre mine, se uita in alta parte. Cred ca nu ma suspecteaza ca as fi pedelista".


VIDEO PROTVPLUS.RO