Atacuri acide intre Dragnea si Ponta, dupa "aventura pescareasca" a liderului PSD. "Ar putea fi aruncat din barca"

×
Codul embed a fost copiat

Partida de pescuit la care au participat in acest sfarsit de saptamana seful guvernului si cel al Camerei Deputatilor tulbura apele si mai tare in politica romaneasca.

Victor Ponta il ataca pe Liviu Dragnea si il ironizeaza pentru fotografiile cu stiucile capturate. Fostul premier il avertizeaza insa pe actualul titular de la Palatul Victoria ca ar putea fi aruncat din barca, asa cum ar fi patit rand pe rand. Crin Antonescu, Gabriel Oprea si Daniel Constantin. In replica, Liviu Dragnea precizeaza ca nu-l mai deranjeaza comentariile lui Ponta, dar nici nu se teme de "nemultumitii" din partid.

Liderul PSD si premierul au fost impreuna la pescuit. Dragnea, un cunoscut pescar amator, s-a laudat pe Facebook cu 17 exemplare, pe cand novicele Grindeanu ar fi prins doar 9 stiuci.

Aceasta "aventura pescareasca" din weekend i-a amintit lui Victor Ponta de intalnirea din septembrie 2012, cand liderii USL de atunci stabileau, in Delta, candidatii pentru alegerile parlamentare. Din cinci pescari a mai ramas unul, chiar carmaciul, dupa cum spune fostul premier.

"Intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu "impins" mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel", spune Victor Ponta.

Citește și
Dragnea, Tariceanu, Daniel Constantin
Dragnea ii transmite lui Daniel Constantin sa plece din Guvern. Tariceanu: "A devenit un cantaret al binomului"
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

Prin acest mesaj Ponta il sfatuieste amical pe Sorin Grindeanu sa-si puna o vesta de salvare: "Sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el - istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului."

Cat despre el, Ponta pare sa isi atribuie rolul salvamarului: "Eu ma descurc foarte bine sa inot - chiar si contra curentului! Asa ca sunt pregatit sa salvez cat pot de multi pasageri cazuti din barca!"

Replica lui Liviu Dragnea a venit luni la Parlament: "Cred ca nu este cel mai in masura sa vorbeasca cine si de ce a iesit din barca."

Pilda lui Ponta ar putea anunta aparitia unei alte formatiuni avandu-i ca lideri pe Victor Ponta si Daniel Constantin.

Cat despre partida de pescuit facuta publica de Liviu Dragnea pe Facebook, Sorin Grindeanu a aratat ca este un elev bun, dar acum ar vrea sa fie si el profesor: "Eu, de exemplu, o sa-l invat sa schieze pe domnul Dragnea, ca inteleg ca nu sta foarte bine la acest domeniu."

Pana sa incalte claparii, Dragnea si-a propus sa-l mai duca la iaz pe Sorin Grindeanu de cateva ori, poate poate se imprieteneste cu stiucile.

"A invatat sa nu se mai agate cu ancora de haine ceea ce e foarte important. Acum nu stiu daca la el a venit cumva una singura de noua ori. Orice e posibil", a spus Dragnea.

Ulterior, Sorin Grindeanu a declarat, luni seara, la Gala News.ro, referindu-se la postarea de pe Facebook in care Liviu Dragnea scria ca l-a invatat cum sa prinda peste, ca s-a trecut de la numarat oua la numarat stiuci, precizand ca il va invata, la randul lui, pe presedintele PSD sa schieze, una dintre primele lectii fiind "sa stii sa cazi'.

"Am vazut ca e o intreaga dezbatere, imi place schiul. Stiti cum sunt pescarii profesionisti e o intreaga legenda in ce spun pescarii, pe mine ma intereseaza sa atrag fondurile europene, sa avem crestere economica. Am vazut ca s-a trecut de la numarat oua la numarat stiuci. Daca la iarna toate lucrurile care tin de guvernare, bugetul, deficitul, cresterea economica...si va ninge...o sa-l invat pe presedintele Dragnea sa schieze. Nu stie, iar la primele lectii trebuie sa se tina in picioare... sa stii sa cazi", a spus Sorin Grindeanu.

Mesajul integral postat pe Facebook de Victor Ponta:

"In aceasta saptamana atat de plina cu aventuri "pescaresti" mi-am adus aminte de un episod din Septembrie 2012 de la Murighiol din Delta.Atunci am avut un weekend extrem de incarcat - stabilirea candidatilor la Alegerile Parlamentare din Decembrie 2012 . In plus am adoptat toti o "Declaratie oficiala de solidarizare cu Liviu Dragnea" - stiu ca acum suna comic dar asa a fost!

Am fost atunci in "barca USL" cinci oameni (ca in faimoasa comedie "Operatiunea Monstru"????) : Crin Antonescu, Victor Ponta, Gabriel Oprea, Daniel Constantin si - cu voia dvs. ultimul pe lista - "camaradul si prietenul" Liviu Dragnea!

Au trecut de atunci ceva mai mult de 4 ani / continuarea o stiti : intai a sarit in apa Crin, dupa aceea am fost eu "impins" mai discret, apoi a urmat aruncarea brutala peste bord a lui Gabi si acum ejectarea cu tot cu bancuta a lui Daniel ! Trista poveste - important e ca in barca a ramas unul singur, cel mai rezistent dintre noi toti ???? / cel pentru care ne asumam si proclamam toti atunci "solidaritatea" !!!

Ieri am vazut fotografii cu Premierul Grindeanu stand in picioare in barca alaturi de "camaradul si prietenul" Liviu / sper sa fie destept si sa isi puna urgent o vesta solida de salvare pe el - istoria se repeta pentru cei care nu invata din experientele trecutului.

Dincolo de aceste "povesti pescaresti" cel mai important lucru pentru noi toti e sa nu se scufunde "barca"! Vad valuri mari, gauri multe si un "Carmaci" care e mai preocupat de aruncarea celorlati peste bord decat de ajungerea in siguranta la mal!

Eu ma descurc foarte bine sa inot - chiar si contra curentului! Asa ca sunt pregatit sa salvez cat pot de multi pasageri cazuti (sau aruncati) din barca!"

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
Citește și...
Liviu Dragnea l-a invatat pe Sorin Grindeanu sa pescuiasca.
Liviu Dragnea l-a invatat pe Sorin Grindeanu sa pescuiasca. "Eu am prins 17 stiuci, el a prins 9"

 Premierul Romaniei, Sorin Grindeanu, a mers in acest weekend la pescuit alaturi de presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea.

Dragnea ii transmite lui Daniel Constantin sa plece din Guvern. Tariceanu:
Dragnea ii transmite lui Daniel Constantin sa plece din Guvern. Tariceanu: "A devenit un cantaret al binomului"

Gratiela Gavrilescu, ministrul pentru Relatia cu Parlamentul, propusa de ALDE in functia de ministru al Mediului si vicepremier, in locul lui Daniel Constantin, au declarat pentru News.ro surse din partid.

Liviu Dragnea, ironic la adresa protestarilor impotriva OUG 13.
Liviu Dragnea, ironic la adresa protestarilor impotriva OUG 13. "Ar fi bine sa iti concediezi echipa de comunicare"

Presedintele PSD pe Facebook o imagine de la protestele fata de OUG 13, cu un mesaj ironic.

Conflict intre Basescu si Dragnea, pe tema presupusei ferme de porci.
Conflict intre Basescu si Dragnea, pe tema presupusei ferme de porci. "Eu in acea mocirla nu intru"

Liderul PMP si cel al PSD s-au atacat reciproc in Parlament miercuri la pranz.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu
Dosarul Mineriadei. Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu, chemați la Parchet. Iliescu, audiat la domiciliu

Fostul premier Petre Roman, Gelu Voican Voiculescu şi fostul director SRI Virgil Măgureanu au fost citaţi, joi dimineaţa, la sediul Parchetului General, pentru a li se aduce la cunoştinţă că au fost puşi din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei.

VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, „silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

De ce nu poate Popescu Piedone să se întoarcă la Sectorul 5, așa cum ar vrea Marcel Ciolacu. Analist: „Ar fi ca o înfrângere”
De ce nu poate Popescu Piedone să se întoarcă la Sectorul 5, așa cum ar vrea Marcel Ciolacu. Analist: „Ar fi ca o înfrângere”

La nici 12 ore după ce l-au schimbat pe medicul Cătălin Cîrstoiu cu Gabriela Firea în lupta pentru primăria Bucureștiului, social-democrații îi sugerează lui Cristian Popescu Piedone să se retragă din cursă.