Antonescu: Toti parlamentarii PNL vor fi prezenti si vor vota motiunea

10-03-2011 00:00

Crin Antonescu

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat dupa reuniunea CNEx, ca toti parlamentarii liberali vor fi prezenti si vor vota motiunea de cenzura, neexistand nicio derogare privind prezenta si votul acestora.

"Toti parlamentarii PNL vor fi prezenti si vor vota motiunea de cenzura. Nu exista niciun fel de exceptie - evident, nu am in vedere cazurile de sanatate. Sunt toti in putere, din cate stiu, si nu exista niciun un fel de derogari. Vor fi toti la motiune", a spus Antonescu.

Motiunea de cenzura intitulata "Codul Boc - salarii mici, somaj mare, firme falimentate", semnata de 210 parlamentari USL, a fost citita, miercuri, in Parlament. Dezbaterea si votul motiunii de cenzura vor avea loc in 16 martie, incepand cu ora 15.00. Votul la motiunea de cenzura este secret cu bile.

PDL si UDMR au anuntat deja ca parlamentarii celor doua formatiuni vor fi prezenti, dar nu vor vota la motiunea de cenzura. Aceeasi conduita ar putea avea toti parlamentarii coalitiei.

Premierul Emil Boc a venit, marti, in fata Parlamentului, pentru a angaja raspunderea Guvernului asupra proiectului noului Cod al muncii.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO