Antonescu: Eu nu mai am ce cauta in politica daca nu vom fi 9 milioane de romani curati, in picioare

Dată publicare: 26-07-2012 20:33
Dată actualizare: 27-10-2012 04:55


Crin Antonescu

Presedintele interimar Crin Antonescu a declarat, joi, la mitingul de la Romexpo, ca el nu mai are ce cauta in politica daca la referendum nu vor fi 9 milioane de "romani curati, in lumina, in picioare".

Antonescu a spus la mitingul USL ca oamenii platiti gras din bani furati, Traian Basescu au o problema, daca Antonescu se tine sau nu de cuvant.

"Ma tin de cuvant si spun inca o data clar: Traian Basescu, nu am pus niciun pariu cu tine, pentru ca esti un mincinos. Am pus ramasag cu mine si cu onoarea mea. Ori tu, ori eu. Eu nu am mintit niciodata, eu nu ma mint pe mine si nu mint oamenii care si-au pus speranta in mine si in cei cu care am construit toate aceste lucruri. Eu nu mai am ce cauta in politica daca nu vom fi noua milioane de romani curati, in lumina, in picioare", a spus Antonescu.

El i-a indemnat pe romani sa vina la vot si, chiar daca au suferit si au fost umiliti si sfidati, sa voteze fara ura.

"Votati fara ura, Romania vrea dragoste, bunatate, omenie. Votati cu sufletul deschis, votati de mana cu Dumnezeu si cu soarta acestei tari. Nu am nicio indoiala, duminica veti vedea toti chipul luminat al Romaniei. Asa sa ne ajute Dumnezeu, romani", a mai spus Antonescu.

Crin Antonescu a declarat, in 6 iulie, la sedinta Parlamentului privind suspendarea presedintelui, ca, daca Traian Basescu nu va fi demis la referendum, el se va retrage din viata politica. El a facut si ulterior declaratii pe aceasta tema.

 

Rezultatele referendum 2012 le puteti afla LIVE pe stirileprotv.ro

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO