Antonescu, despre situatia din plen: Cred ca e o istorioara despre cine are cuvant, cine e mincinos

Ultima actualizare: 20-12-2013 00:08

Crin Antonescu a fost intrebat despre situatia din Parlament, unde PSD nu participa la votul privind numirea unui presedinte interimar la TVR, el aratand ca "este o istorioara scurta despre cine are cuvant si cine este mincinos".

"Am avut ieri o discutie despre cuvant si despre minciuna. Pentru cine nu era clar, poate vedem si ce s-a intamplat de ieri pana azi. Noi am avut ieri o propunere din partea grupului PSD pentru Curtea Constitutionala - a fost vorba de un fost coleg din Senat, domnul senator Grebla, jurist, fost presedinte al Comisiei Juridice", a spus Antonescu.

El a aratat ca s-a pus problema la acel moment a unei neincrederi in legatura cu intelegerile politice si ca a spus ca nu se pune problema in termeni de trocuri.

"Eu am spus ca presedinte de partid si ca presedinte al Senatului ca nu judecam asa. Nici judecatorii la Curte, nici presedintele TVR nu se pun pe astfel de trocuri", a spus Antonescu.

El a aratat ca PNL a fost de acord cu propunerea lui Grebla la CC, pe care a si votat-o luni in plen. Antonescu a spus ca, referitor la TVR, Ponta a spus luni ca PSD nu are un candidat si ca PSD va sustine candidatul PNL. "L-ati auzit pe domnul Ponta ieri spunand clar in fata dumneavoastra ca nu au candidat si ca vor sustine candidatul propus de PNL", a spus Antonescu.

El a adaugat ca si liderul grupului din Senat al PNL, Puiu Hasotti, a relatat marti despre faptul ca senatorul PSD Ilie Sarbu si-a dat cuvantul ca PSD va vota candidatul PNL la TVR.

"L-am propus pe domnul Rares Bogdan care a trecut cu brio de audierea in comisii si e un raport favorabil, un vot favorabil al celor doua comisii. Au disparut domnii de la PSD din plen. Cred ca este o istorioara scurta despre cine are cuvant si despre cine e mincinos", a conchis Antonescu. El a evitat sa faca alte declaratii pe aceasta tema.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO