Alina Petrescu: Premierul Sorin Grindeanu a suferit o interventie chirugicala minora, de indepartare a unor negi pigmentari

Ultima actualizare: 06-05-2017 07:23

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Alina Petrescu, a declarat miercuri ca premierul Sorin Grindeanu a suferit o interventie chirugicala minora, de indepartare a unor nevi pigmentari.

”Premierul a suferit o interventie minora, de indepartare a unor nevi pigmentari, la recomandarea medicilor, care au considerat ca e mai bine, preventiv, ca negii sa fie indepartati.

Interventia nu a presupus internare sau anestezie şi nici nu a afectat starea generala a premierului. Singura recomandare a fost evitarea, pentru cateva zile, a expunerii la factorii de mediu”, a precizat Petrescu, potrivit News.ro.

Interventia a vut loc saptamana trecuta, joi, la Spitalul Militar, fara anestezie si fara internare, iar nevii pigmentari (adica alunitele, n.red.) au fost indepartati pe de gat.

Starea generala de sanatate nu a fost afectata, interventia fiind simpla. Singura recomandare a fost sa evite expunerea la soare pentru cateva zile.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO