Alegeri 2012. Cristian Preda: La Primaria Capitalei voi alege un independent, pe Nicusor Dan


Ultimul update: Sambata 15 Septembrie 2012 06:31
Data publicarii: Luni 02 Aprilie 2012 13:07
Categorie: Stiri Politice
Cristian Preda

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anuntat pe blog ca la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicusor Dan, iar in rest, la locale ii va sustine pe toti candidatii PDL.

"La scrutinul din 10 iunie, voi vota candidatii PDL de la primaria de sector, de la consiliul local, ca si de la Consiliul General al Bucurestiului. Sustin, de asemenea, candidaturile PDL din toata tara. Doar la Primaria Capitalei voi alege un independent. E vorba despre Nicusor Dan. Trei voturi pentru PDL si unul pentru un independent. Sunt oare astfel “in afara organizatiei”, asa cum pare sa sugereze Elena Udrea?",

scrie

Preda.

Nicusor Dan, presedintele Asociatiei Salvati Bucurestiul, candideaza independent la functia de Primar General al Capitalei.

Intr-un raspuns la o postare anterioara, Cristian Preda afirma, pe blog, ca sustinerea pentru candidatura lui Nicusor Dan a fost propusa in BPN in urma cu mai bine de doua luni. "Reactia cvasi-generala a fost: «Cine e Nicusor Dan?» Nivelul de cunoastere a realitatii bucurestene e destul de limitat»", scria Preda.

Sursa: Mediafax Pro TV

Silviu Prigoana a cerut Biroului Permanent al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda
Elena Udrea:
Cristian Preda: Am refuzat candidatura la Sectorul 4, am propus sa candidez la Primaria Capitalei
VIDEO PROTVPLUS.RO