„Alo, Politia? E o femeie pe capota Jaguarului meu si nu pot scapa de ea”

Ultima actualizare: 23-05-2012 23:48
Jason Dicken

Un barbat care a condus cu fosta iubita pe capota risca sa faca puscarie. Barbatul a incercat sa franeze brusc ca sa o arunce pe femeie de pe masina. Cum nu a reusit, s-a hotarat sa sune politia.

Jason Dicken, in varsta de 29 de ani, si Holly Kift, in varsta de 22 de ani, aveau impreuna un bar in North Wales, Marea Britanie.

Lucrurile au luat o intorsatura urata cand s-au despartit si nu s-au inteles cum sa isi imparta lucrurile comune.

Jason a condus pana la casa mamei foste iubite, a furat televizorul din hol si l-a incarcat in spatele masinii Jaguar pe care o detine. Holly a incercat sa-l opreasca si s-a urcat pe locul din fata destinat pasagerului. Fostul iubit a aruncat-o afara din masina.

Insa, atunci cand a incercat sa plece, tanara s-a urcat pe capota acestuia. Barbatul a pornit in tromba si a oprit brusc, ca sa o arunce pe fata de pe capota.

Nu a reusit, asa ca a condus aproape un kilometru cu Holly pe capota, pana la cea mai apropiata sectie de politie. Din masina, a contactat politistii si le-a spus: "Este o fata pe capota masinii mele si nu pot sa scap de ea".

Dicken a fost gasit vinovat de sofat periculos insa nu si de atac. A fost retinut si eliberat pe cautiune, insa ar putea face puscarie pentru fapta sa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO