Viata din bordelurile indiene, in IMAGINI! Mizerie, umilinta, degradare

Ultima actualizare: 03-09-2012 20:04
Bordel India

Intr-o tara precum India, unde mizeria, bolile si saracia sunt la ele acasa, prostitutia nu e nimic altceva decat o ultima sansa de supravietuire sau rezultatul unor abuzuri carora le cad victime, in general, fetele tinere.

Exista in India numeroase sandramele, populate de prostituate, unele cu state vechi, altele aspirante. Aici pot fi vazute tinere de diferite varste, chiar si minore, care isi etaleaza nurii la marginea soselei, in cautare de clienti.

Sunt fete care din dorinta de-a avea un acoperis si o portie de mancare, ajung sa-si vanda trupul in bordeluri de cea mai joasa speta.

In galeria foto alaturata puteti vedea cum arata casele de toleranta in care indiencele isi practica "meseria".

Mai mult decat atat, exista zone in care se organizeaza asa-numitele targuri de virgine. In astfel de locatii se desfasoara „licitatii“ pentru raporturi sexuale cu virgine. „Prima data“ este o „marfa“ la mare pret in randul barbatilor din clasa mijlocie, virginele fiind „vandute“ la sume care depasesc 20.000 de rupii (316 euro).

Fetele care-si pierd virginitatea astfel nu se mai pot casatori, iar banii obtinuti pentru primul contact sexual sunt cheltuiti pe un mic festin, considerand ca pastrarea lor le-ar aduce ghinion.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO