Vesti negre din Noua Zeelanda: nu mai exista supravietuitori ai seismului


Ultimul update: Sambata 28 Aprilie 2012 12:27
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2011 06:27
Categorie: Stiri externe

Cautarile continua in Noua Zeelanda, dupa seismul care a devastat orasul Christchurch, dar n-a mai aparut niciun semn de viata.

VEZI MAI MULTE IMAGINI IN GALERIA FOTO!

Cel mai recent bilant indica 113 morti, doar 6 identificati pana acum. Dintre persoanele disparute, marea majoritate se afla, probabil, intre ruinele a trei edificii importante. Adica inclusiv cladirea unde se afla romanca Lia Harca, alaturi de un grup de studenti japonezi.

Peste 220 de nume se afla in continuare pe lista disparutilor, dupa cutremurul de marti. Autoritatile, dar si echipele de salvatori, spun ca un nou caz fericit de gasire a unui supravietuitor ar tine, intr-adevar, de domeniul miracolului.

Buldozerele demoleaza multe dintre casele subrezite de cutremur, pentru ca oricum se pot narui in orice moment, mai ales ca replicile seismice tot continua.

Sunt doar cateva drumuri practicabile, foarte multe gropi, nisip care a izbucnit din crapaturile asfaltului, poduri avariate greu de folosit. Geologii spun ca au descoperit o falie de 17 kilometri, care a fost creata de cutremurul de marti.

Canalizarea a fost deviata in rauri, pentru ca vor trece saptamani sau luni pana cand va fi reparat sistemul de evacuare a apelor reziduale.

Se intampla insa si lucruri frumoase. O femeie salvata dintre daramaturile unei cladiri de birouri - dupa ce a ramas ghemuita 6 ore intr-un coltisor - a tinut sa se casatoreasca asa cum planificase de mult.

Romanca Lia Harca a fost prinsa sub  daramaturi.

Tabloul desertaciunii: Christchurch, fotografia seismului

10 secunde l-au despartit de moarte. Supravietuitorul din Noua Zeelanda

“Nu cred ca voi scapa!” Disperarea unei mame din Noua Zeelanda. AUDIO

Iadul de la Christchurch. Romanca data disparuta nu a fost gasita
10 secunde l-au despartit de moarte. Supravietuitorul din Noua Zeelanda
Cel mai lung ghetar din Noua Zeelanda
FULLSCREEN
Vesti negre din Noua Zeelanda: nu mai exista supravietuitori ai seismului
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO