Unde se ascunde cel mai temut ucigaş de femei din lume. Poliţia a pus recompensă pe capul său

Ultima actualizare: 21-08-2020 12:20
interpol
Interpol

Autoritățile din Krasnoyarsk, Rusia au alertat populația cu privire la faptul că Valery Andreev, unul dintre cei mai periculoși criminali din regiune, a fost văzut în oraș.

Andreev, în vârstă de 63 de ani, a fost pe lista persoanelor căutate în Rusia din 2013 și este considerat unul dintre cei mai periculoși criminali din țară, transmite siberiantimes.com.

Poliția susține că are dovezi cu privire la faptul că opt femei au fost violate și ucise de Valery și suspectează implicarea lui în peste o sută de cazuri în care femeile au dispărut.

Dacă aceste fapte sunt adevărate, l-ar face pe Andreev cel mai periculos criminal în serie din Rusia.

Anul trecut, bărbatul a fost trecut pe lista Interpol cu cei mai temuți criminali din lume, care sunt căutați pentru atacuri asupra femeilor.

Violurile și crimele le-ar fi comis între anul 2006 și 2013 în orașul Orsk. El a fost reținut doar o dată, după ce mai mulți martori au povestit că au văzut o tânără care a urcat în mașina lui, iar mai târziu a dispărut.

După ce a fost interogat, Andreev a dispărut. Timp de ani întregi nu s-a știut unde se ascunde, până de curând, când a fost văzut în orașul siberian Krasnoyarsk.

Bărbatul, care are doi copii, a locuit în Orsk cu familia lui și a fost descris ca fiind un bărbat „pașnic și ascultător”, dar și politicos și respectat.

El a lucrat ca șofer de camion timp de aproape 15 ani.

Autoritățile au făcut un apel către populație, îndemnându-i pe oameni să le anunțe imediat ce au o informație cu privire la bărbat. Un guvernator din regiune a promis chiar și o recompensă pentru oricine reușește să ajute Poliția în acest sens.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO