Un vanzator s-a luptat eroic cu talharul, pana l-a alungat din magazin

28-01-2011 09:19

jaf

Un vanzator curajos din Chicago a devenit o adevarata vedeta in cartierul sau, dupa ce s-a luptat cu un hot hotarat sa prade magazinul.

Suspectul a comandat ceva de mancare si ca sa-l induca in eroare pe vanzator a si platit. Insa in momentul in care angajatul a deschis casa de marcat s-a trezit cu o lovitura puternica in cap.

Fara sa stea pe ganduri, barbatul a ripostat si l-a lovit si el de mai multe ori pe hot. Cei doi s-au luptat o vreme, pana cand vanzatorul a reusit sa puna mana pe un cutit. L-a amenintat pe talhar si, cand a vazut ca nu reuseste sa-l puna pe fuga, a inceput sa-l loveasca cu un scaun.

Intr-un final, atacatorul a abandonat lupta. A iesit in strada si l-a silit pe primul sofer care i-a iesit in cale sa-i dea cheile masinii. La nici cateva minute dupa, era urmarit de cateva echipaje de politie.

Vitezomanul i-a condus pe agenti intr-o urmarire periculoasa, insa a avut ghinion si s-a izbit de un autobuz. Cu toate ca masina a fost proiectata intr-un stalp, suspectul nu s-a predat, ci a incercat sa scape fugind. Politistii l-au incatusat dupa numai cativa metri.

Desi considerat un erou de patron si de ceilalti colegi, vanzatorul a marturisit cu modestie ca n-a facut decat sa se apare.

Sursa: Pro TV

Tags: jafuri,


VIDEO PROTVPLUS.RO