Un român și un albanez au fost găsiţi dezbrăcați și mutilați pe o autostradă din Spania

Dată publicare: 24-03-2021 20:59
Dată actualizare: 24-03-2021 21:22


Un român şi un albanez au fost găsiţi dezbrăcaţi şi mutilaţi pe o autostradă din Spania

Cadavrele a doi tineri, un român și un albanez, au fost descoperite dezbrăcate și mutilate pe o autostradă din Spania. Polițiștii spanioli cred că bărbații au fost ucişi de un şofer drogat.

Conform primelor verificări făcute de anchetatori, rănile găsite pe cele două cadavre au fost provocate în urma unui accident de circulație. Mai exact, victimele au fost călcate de un autoturism, potrivit La Opinion de Murcia.

Anchetatorii iberici au un suspect. Este vorba despre un şofer care, în momentul în care a fost interceptat, a ieșit pozitiv la testul pentru droguri. Individul nu a fost arestat, însă cercetările continuă. Dacă oamenii legii dovedesc faptul că bărbatul a fost implicat în moartea celor doi, el va fi acuzat de omor involuntar.

În acest caz, principala ipoteză a criminaliștilor este că mașina în care se aflau românul şi albanezul s-a defectat pe drum. Când cei doi au coborât din autoturism şi au încercat să îl împingă, au fost spulberaţi de o mașină.

 

 

???? ACCIDENTE DE TRÁFICO GRAVE. ✅ Localización: ▶️ #AP7, sentido Cartagena Km:788; TM de Los Alcázares. ▶️ Dos vehiculos...

Publicată de Emergencias Los Alcázares pe Joi, 18 martie 2021

Din câte se pare, mutilările prezentate de cele două cadavre ar fi fost cauzate de izbitură. Deocamdată, criminaliștii spanioli nu au nicio explicație pentru faptul că victimele au fost găsite dezbrăcate.

 

Filmul complet al tragediei

 

Accidentul s-a produs vineri, în jurul orei 05:30 dimineața, la ieșirea de pe autostrada AP-7 către Los Narejos. Un șofer a alertat echipajele de prim-ajutor, după ce două vechicule s-au ciocnit. Ajunşi la faţa locului, polițiștii locali și pompierii au găsit două cadavre dezbrăcate şi mutilate, ambele în afara mașinii, pe asfalt.

Şoferul care a sunat la numărul de urgenţă le-a spus oamenilor legii că s-a ciocnit cu o mașină care era oprită în mijlocul drumului și pe care nu a putut să o evite.

 

Sursa: La Opinion de Murcia


VIDEO PROTVPLUS.RO