Un inghititor de sabii, blocat in transa 5 ore. S-a hipnotizat accidental!

Ultima actualizare: 10-05-2012 23:11
Hannibal Helmurto

Un barbat in varsta de 38 de ani, care isi spune Hannibal, s-a hipnotizat din greseala in oglinda, in timp ce exersa un numar pe care-l pregatea pentru un spectacol la circ.

Sotia lui, Joanna, l-a gasit si, speriata, l-a sunat pe mentorul sotului ei, dr. Ray, cel care il si antrena. Acesta a vorbit cu barbatul la telefon si incet, incet, inghititorul de sabii si-a revenit.

Complet treaz, Hannibal, pe numele sau real Helmut Kichmeier, a declarat ca o persoana aflata sub hipnoza raspunde numai unui om inzestratat cu puteri. 

Nu si-a adus insa aminte ce s-a intamplat cu el. A descris totusi cum s-a simtit in cele cinci ore, cat a stat hipnotizat: "Pe de-o parte, corpul e relaxat, pluteste, iar pe de alta parte te concentrezi puternic asupra unui subiect. Am subapreciat tehnicile de hipnoza si puterea lor. Nu mai stiam de mine".

La randul ei, Joanna, in varsta de 22 de ani, a spus: "Am fost socata cand l-am gasit pe sotul meu, era exact ca un zombi care se holba in oglinda".

Helmut, originar din Germania, dar cu domiciliul de cativa ani la Londra, este angajat la Circul Ororilor de patru ani si a invatat sa intre in transa, ca sa poata sa inghita sabii. 

Nu este insa la primul incident ciudat. In numarul de debut pe care l-a sustinut la circ a ajuns la spital dupa ce a incercat sa-si introduca o sabie prea lunga in gat.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO