Un grup de nuntasi, macelarit! 45 de oameni au murit

×
Codul embed a fost copiat

Noapte sangeroasa intr-un sat din Turcia, situat aproape de frontiera cu Siria. Patru barbati inarmati cu grenade si arme automate au atacat un grup de nuntasi, ucigind cel putin 45 de oameni si ranind alti sase.


Majoritatea victimelor sunt femei si copii. Se pare ca motivul atacului ar fi o cearta intre doua familii.

Martorii au declarat ca atacatorii au venit din directii diferite si au aruncat intai cu grenade, pentru ca apoi sa isi descarce armele si sa se faca nevazuti.

O furtuna de nisip care a urmat atacului a ingreunat cercetarile la care participa politisti si soldati.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Ea i-a spus:
Ea i-a spus: "Am avut barbati mai buni in pat!". El a decapitat-o

Ce n-ar trebui sa faca o femeie in pat nici in ruptul capului? Sa ii spuna partenerului cat de grozav s-a simtit...cu altii. Din pacate pentru ea, o tanara din Ucraina a comis greseala, chiar dupa o partida de amor.  Avea sa plateasca scump: cu capul.

"Daca bagi divort, te omor!" Din nefericire amenintarea s-a adeverit

Nicoleta Constantinescu, o tanara din Bucuresti, s-a stins la doar 23 de ani sub o ploaie de lovituri de cutit. Incerca sa isi apere pruncul de furia barbatului care i-a promis candva ca o va face fericita.

Puscariasul de la Codlea despre Ionut Nicolae:
Puscariasul de la Codlea despre Ionut Nicolae: "L-am omorat in joaca!"

Declaratii bulversante, date in fata procurorilor de catre puscariasul de la Codlea, care si-a sugrumat colegul de celula. El a povestit ca s-a luat la tranta cu victima, ca sa isi incerce puterile.

Recomandări
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.

Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme
Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme

În România, autoritățile pregătesc mii de saci cu nisip pe care să îi transporte în zonele unde Dunărea ar putea face probleme.

"Amendamentul Iohannis" și jocurile de culise. De ce ar vrea PSD ca președintele să fie pe lista PNL la parlamentare

Inițiativa PNL, care i-ar permite președintelui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare, naște controverse în instituțiile statului.