Cartea postala a ajuns la el dupa 40 de ani. De ce a durat atat de mult expeditia si ce mesaj continea

Dată publicare: 27-03-2017 15:23
Dată actualizare: 30-03-2017 07:47


scrisoare

Un barbat a primit o carte postala misterioasa, care ar fi fost “pierduta in capcana timpului”, dupa ce a durat mai bine de 40 de ani pentru a ajunge la destinatie.

Uneori mai primim carti postale gresite, insa asta este altceva. Este ca si cum ar fi fost prinsa in capcana timpului”, a spus barbatul.

Imaginea prezenta pe cartea postala este cu o plaja din Poole, Marea Britanie, iar pe spatele acesteia, doua femei, Linda si Janette le-au urat cuplului “un timp minunat”.

Steward, care a locuit alaturi de sotia sa in Cheshire, Marea Britanie, pentru aproape 4 ani, nu ar fi auzit niciodata despre femeile de la care au primit scrisoarea.

Barbatul, in varsta de 67 de ani, a realizat care este sursa scrisorii in momentul in care s-a uitat la data trecuta pe aceasta. Se pare ca ar fi fost trimisa de catre familia la care barbatul a locuit o perioada in anii `60.

”Am intors-o, iar cand am vazut data, pur si simplu nu mi-a venit sa cred”.

Acesta a spus ca “scrisoarea din trecut” a devenit rapid un subiect de discutie pentru familie si vecini, dupa ce a fost primita luna trecuta. Probabil a stat pe undeva pana cand cineva a expediat-o.

Julie Pirone, purtatorul de cuvand al Royal Mail, a spus ca scrisoarea a fost expediata imediat dupa intrarea in sistemul postal, chiar daca are pe ea o stampila veche de 40 de ani”
Este foarte posibil ca scrisoarea sa fi fost trimisa de catre cineva recent, mai curand decat sa fi fost trimisa acum 40 de ani, iar apoi ratacita.

Sursa: Metro


VIDEO PROTVPLUS.RO