Un croat și-a transformat basculanta în piscină. A botezat-o „COVID-20 Pro Level”

Dată publicare: 30-07-2020 08:47
Dată actualizare: 30-07-2020 13:54


Pe o vreme caniculară, te-ai scălda şi într-o basculantă. Deşi poate părea o glumă, un bărbat din Croația chiar a transformat un astfel de vehicul într-o piscină.

Şi-a dotat bazinul cu tot ce trebuie - o umbrelă de soare, două mese pe post de bar și, evident, nelipsitele băuturi răcoritoare.

Când soția i-a cerut să cumpere o piscină, Ivan, de profesie șofer de camion, s-a apucat de treabă. A descărcat pietrișul din bena mastodontului, pe care a căptușit-o apoi cu o prelată și a umplut-o cu apă.

Ivan Vukoje, proprietarul basculantei: „I-am spus soţiei să aibă răbdare, că aveam o idee şi mai bună, dar era nevoie de timp să o pun în aplicare. Când m-am apucat de treabă, m-a întrebat ce fac? Şi i-am spus că fac o piscină. A crezut că glumesc, dar când a văzut la final ce a ieşit, a fost încântată”.

Croatul și-a botezat invenția în ton cu vremurile pe care le trăim: „COVID-20 Pro Level”. Inevitabil, vecinii săi au fost atrași ca un magnet de bazinul inedit.

Ivan Vukoje: „S-a umplut în vreo trei zile, aproximativ 24 de metri cubi de apă. Are opt metri şi jumătate lungime, doi metri şi jumătate lăţime, un metru şi 10 adâncime, aproape cât o piscină adevărată”.

Bărbatul spune că a proiectat inițial piscina pentru copiii săi, fiind destul de spatioasă, astfel încât puștii să învețe să înoate. Cei mici au trecut deja la pasul următor și fac scufundări.

Copiii profită de vacanță și se bălăcesc toată ziua. Ba chiar și-au invitat și prietenii la scăldat. Pentru siguranța celor mici, apa din piscină este filtrată regulat cu ajutorul unor pompe.

Pe de altă parte, basculanta este în stare perfectă de funcționare, iar croatul nu exclude varianta ca într-o zi să se urce la volan și să schimbe peisajul. În plus, omul spune că nu ia în calcul ideea de a merge la mare în concediu, pentru că are tot ce-i trebuie.


VIDEO PROTVPLUS.RO