Un cântăreţ sud-coreean de succes s-a sinucis la 28 de ani. Ultimul său mesaj


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Luni 18 Decembrie 2017 16:16
Categorie: Stiri externe
Jonghyun,

Jonghyun, membru al uneia dintre cele mai populare trupe pop din Coreea de Sud, Shinee, s-a sinucis la vârsta de 28 de ani, informează BBC News.

Jonghyun, pe numele său real Kim Jong-hyun, era unul dintre cei cinci membri ai trupei pop Shinee, care a avut numeroase hituri în Coreea de Sud.

The Korean Herald scrie că artistul a fost găsit inconştient într-un apartament închiriat în Seul. Sora cântăreţului a sunat la serviciile de urgenţă, iar artistul a fost transportat la spital, unde a şi murit.

Reprezentanţii poliţiei au declarat pentru filiala sud-coreeană a BBC că investighează o posibilă sinucidere. Publicaţia britanică Daily Mail scrie că artistul s-a intoxicat cu monoxid de carbon.

De asemenea, acesta i-ar fi trimis un ultim mesaj surorii sale, în care îi spunea: ”A fost prea greu. Spune-le tuturor că mi-a fost greu. Ăsta e ultimul meu mesaj”.

Jonghyun şi-a câştigat celebritatea cu trupa din care a făcut parte, în 2008, grupul devenind foarte popular şi în Japonia. În 2015 a debutat cu succes ca artist solo.
 

Sursa: BBC

Johnny Hallyday a murit. Artistul era supranumit „Elvis al Franței”
Stephen Hawking spune cum ar trebui oamenii să se pregătească pentru migrarea în cosmos
Un cântareț de manele din Vâlcea a accidentat mortal o femeie și a fugit acasă
VIDEO PROTVPLUS.RO