Uluitor! "Fantoma din fotografie sunt eu, acum 42 de ani"

01-06-2010 00:00

Harry Ross

Calatoriile in timp sunt posibile? Dar regenerarea celulara? Sau poate e doar eul meu care imi spune sa scap de fantomele trecutului… Sunt dileme la care un barbat de 64 de ani din Marea Britanie nu a gasit inca un raspuns.

Dupa ce a facut o poza de familie, Harry Ross a descoperit, speriat, ca la fereastra casei lui sta o… fantoma. Cand a analizat spectrul cu atentie si-a dat seama ca “fantoma” este de fapt tot el, asa cum arata in ziua nuntii lui, acum 42 de ani.

“M-am gandit imediat: “Asta sunt eu!” Am recunoscut sacoul si restul tinutei pe care o purtam in ziua nuntii mele, cand aveam 22 de ani. Era sa pic din picioare de frica”, isi aminteste Ross.

Harry Ross si sotia lui Theresa, acum in varsta de 60 de ani, s-au casatorit in Kettering, Northamptonshire in 1967 si au zece nepoti si doi stranepoti.

Poza a fost facuta in curtea casei lor din Rothesay, Bute, si il infatiseaza pe el, impreuna cu fiul lui Andrew, in varsta de 26 de ani si cu nepoatele Bonnie si Leah, de 5 si, respectriv, 2 ani.

Ca sa rezolve misterul aparitiei fantomatice, Ross a apelat si la un medium care i-a spus ca in mod sigur cel din spatele ferestrei este el.

“Mi-a spus ca trebuie sa renunt la a mai trai in trecut. Nu inteleg, pentru ca eu si sotia mea suntem fericiti si nu avem secrete care sa ne bantuie. Cel putin eu nu am – poate sotia mea are pe altcineva”, a glumit englezul.

Sursa: The Sun


VIDEO PROTVPLUS.RO