Tommy ”Tiny” Lister, luptătorul profesionist cunoscut din filmele ”Friday”, a murit după ce s-a vindecat de Covid-19

Ultima actualizare: 11-12-2020 15:28
Tommy ”Tiny” Lister, luptătorul profesionist cunoscut din filmele ”Friday”, a murit după ce s-a vindecat de Covid-19
AFP

Tommy ”Tiny” Lister, un fost luptător profesionist cunoscut pentru personajul lui Deebo, din filmele ”Friday", a murit la 62 de ani. Actorul s-a îmbolnăvit în urmă cu o săptămână, după ce la începutul acestui an a fost diagnosticat cu Covid-19.

 

Managerul lui Lister, Cindy Cowan, a declarat că Tommy ”Tiny” Lister a fost găsit inconștient joi în casa sa din Marina Del Rey, California, fiind declarat mort la fața locului, scrie AP.

Cowan a spus că Lister a fost diagnosticat cu COVID-19 la începutul acestui an. Actorul a învins virusul, dar s-a îmbolnăvit în urmă cu aproximativ o săptămână și recent a avut probleme cu respirația.

Nu se știe la această oră cauza decesului.

„Era un uriaș blând”, a spus Cowan. „Avea un zâmbet pe cât de larg îți poți imagina. Va fi regretat de mulți. Suntem cu toții devastați".

 

S-a luptat cu Hulk Hogan și în realitate

 

Lister și-a început cariera ca luptător profesionist. Rolurile sale timpurii au inclus seria HBO „1st & Ten”, împreună cu apariții în filme precum „Beverly Hills Cop II”, alături de Eddie Murphy și „No Holds Barred”, filmul din 1989 în care personajul său Zeus l-a provocat pe Hulk Hogan într-o luptă.

Actorul, care era orb la ochiul drept din naștere, s-a luptat cu Hogan și într-un meci real după lansarea filmului „No Holds Barred”. De asemenea, a avut o scurtă serie de apariții în Campionatul Mondial de lupte sub numele de Z-Gangsta.

Cel mai notabil rol al lui Lister a venit în filmul din 1995 „Friday” și în continuarea acestuia, cinci ani mai târziu.

Lister a apărut și în „The Fifth Element”, „The Dark Knight” și „Austin Powers in Goldmember”.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO