Ti-ai petrece luna de miere in patul lui Saddam Hussein?


Ultimul update: Luni 30 Aprilie 2012 16:56
Data publicarii: Marti 17 Martie 2009 00:00
Categorie: Stiri Mondene
Palatul lui Saddam Husseim

O agentie de turism din Irak a scos pe piata o oferta extrem de atragatoare. Cu numai 180 de dolari pe noapte oricine poate dormi in patul lui Saddam.

Mai mult, in oferta agentiei se gasesc si alte 31 de camere ale Palatului Prezidential, care pot fi inchiriate cu 100 de dolari.

Ministrul Turismului a dezvaluit ca nu a fost de acord cu aceasta propunere de la inceput. Ulterior si-a dat seama ca zona poate fi un obiectiv turistic vizitat, iar rezervarile facute pana in prezent au confirmat acest lucru.

Pentru a ajunge la Palatul fostului dictator irakian, venind de la Bagdad, trebuie traversata zona supranumita "triunghiul mortii". Pe aici trec si pelerinii care se indreapta spre orasul sfant Nayaf.

Tinerii casatoriti irakieni Lama si Khalid Al-Lizan au spus ca vor sa viziteze Palatului lui Saddam, dar nu pot dormi in patul unei persoane decedate.

"Este posibil sa il vizitez si sa fac fotografii, dar sa dorm in patul lui este ciudat si imposibil", a spus Khalid Al-Lizan.

Palatul care a devenit obiectiv turistic este situat pe dealul Sadam Hill, pe malul raului Eufrat. Acesta este doar unul din cele 40 de palate pe care fostul dictator irakian le-a detinut.

Sursa: Pro TV

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO