Surpriza de pe certificatul de naștere al bebelușului Archie, fiul lui Meghan și al lui Harry


Ultimul update: Vineri 17 Mai 2019 18:28
Data publicarii: Vineri 17 Mai 2019 17:51
Categorie: Stiri externe
Certificatul de naștere al bebelușului regal - Archie

Presa britanică a publicat certificatul de naștere al micuțului Archie Harrison Mountbatten-Windsor, fiul Prințului Harry și al Ducesei Meghan.

Fiul lui Harry şi Meghan, cel mai nou membru al casei regale britanice, s-a născut pe 6 mai. El este al şaptelea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii. Vezi certificatul de naștere al bebelușului regal Archie în galeria foto a acestui articol!

Certificatul de naștere al lui Archie clarifică un detaliu speculat îndelung de tabloidele britanice. Unde a născut Meghan: la spital sau acasă, la Frogmore Cottage, din Windsor, unde intenționa.

Se pare că, pentru că sarcina ei s-a prelungit, medicii i-au recomandat să nască la spital. Ducesa a ales Spitalul Portland din Londra. La rubrica ocupație, pe certificat Meghan a trecut: ”Prințesa Regatului Unit

Micuțul Archie nu a primit pentru moment un titlu regal oficial, cel mai probabil pentru că părinții săi au refuzat. Potrivit Times of London, Ducele și Ducesa de Sussex vor ca fiul lor să aibă o ”viață relativ nomală”, așa că au refuzat pentru moment un titlu.

Archie putea primi titlul de conte de Dumbarton, deținut de Prințul Harry. Copiii de viță nobilă de obicei moștenesc la naștere un titlu mai mic deținut de tatăl lor. Spre deosebire, toți copii lui Kate și William, Ducesa și Ducele de Cambridge, au primit titluri regale după naștere. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Prințul Harry mărturisește că Archie nu îl lasă să doarmă noaptea
Fenomenul stârnit de sarcina lui Meghan Markle. Gestul la care recurg viitoarele mămici
Jurnalist concediat după ce a publicat un mesaj ofensator despre bebelușul Archie
FULLSCREEN
Surpriza de pe certificatul de naștere al bebelușului Archie, fiul lui Meghan și al lui Harry
  • /

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO