STIRI EXTERNE PE SCURT. O tornada spectaculoasa a ranit mai multe persoane, iar un pacient bolnav a luat 21 de vieti

Ultima actualizare: 31-05-2014 06:57

O tornada spectaculoasa a ranit mai multe persoane intr-o regiune americana, unde se produc rar aceste vartejuri periculoase. Iar in Coreea de Sud au murit 21 de batrani, internati intr-un spital.

RULOTE DISTRUSE DE TORNADA

O tornada a facut ravagii intr-un parc de rulote din Dakota de Nord, ranind 9 persoane. Un martor a filmat-o mai de aproape decat de obicei, dupa ce s-a adapostit intr-un camion. Tornada a distrus 15 rulote aflate in apropierea unei exploatari petroliere. In aceasta regiune au fost inregistrate doar 14 tornade in ultimii 65 de ani si, pana acum, niciuna nu a facut victime.

UCIGASUL DE LA GERIATRIE

Un pacient bolnav de Alzheimer a fost arestat dupa un incendiu care a curmat 21 de vieti la sectia de geriatrie a unui spital din Coreea de Sud. Majoritatea victimelor erau pacienti trecuti de 70 de ani. Un barbat de 81 de ani a fost filmat de camerele de supraveghere in timp ce parea ca aprinde un foc intr-o camera de depozitare a spitalului. Incendiul a fost stins intr-o jumatate de ora, dar multi pacienti au murit asfixiati.

SNOWDEN FACE DEZVALUIRI

"Am fost pregatit sa devin spion si am fost trimis in strainatate, in misiuni sub acoperire". Edward Snowden, fugarul care a dezvaluit amploarea programului american de supraveghere, a acordat primul sau interviu pentru o televiziune americana. Snowden a vorbit cu realizatorul american la Moscova, unde a obtinut, asta-vara, statut de refugiat pentru un an. El a insistat ca n-a fost un analist oarecare, care nu stie despre ce vorbeste, asa cum - spune el - ar incearca sa-l prezinte autoritatile de la Washington.

PRIETENI LA CATARAMA

Animalele se ataseaza emotional la fel ca oamenii! Sta marturie povestea de la un sanctuar al animalelor fara stapan din California, unde un tap si o magarita sunt prieteni inseparabili. Dupa ce au fost despartiti, tapul a fost de neconsolat: nu mai manca si nu se mai misca din loc. Abia cand magarita s-a intors la acelasi adapost, el si-a revenit si este fericit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO