STIRI EXTERNE PE SCURT. Tara care vrea sa ii pedepseasca pe clientii prostituatelor cu pana la 14 ani de inchisoare

05-06-2014 19:58

De aproape 24 de ore, autoritatile canadiene sunt pe urmele unui tanar inarmat, care a deschis focul asupra unui echipaj al politiei. Ofiterii care participa la "vanatoare" se folosesc de o fotografie facuta de un ziarist local, chiar in cursul atacului.

PRABUSIRE PESTE CASE

Un avion militar s-a prabusit intr-o zona locuita din sudul Californiei. Imediat dupa impact, a izbucnit un incendiu care a distrus o casa si a provocat stricaciuni serioase altor doua. Opt familii au fost evacuate in graba. Din fericire, in casa peste care a cazut avionul nu se afla nimeni, iar pilotul a reusit sa se catapulteze.

POLITISTI UCISI

Politisti din oraselul canadian Moncton sunt in stare de alerta maxima, dupa ce 3 colegi ai lor au fost impuscati mortal si alti doi - raniti de un tanar inarmat, care a fugit. Autoritatile au difuzat o fotografie a atacatorului: un barbat cu parul lung si blond, imbracat intr-o uniforma de camuflaj, stil Rambo, si cu doua arme la vedere. Dupa atacul initial, suspectul s-a ascuns intr-un cartier cu vegetatie abundenta, iar politia a cerut localnicilor sa se baricadeze in case.

CLIENTII PROSTITUATELOR, PENALIZATI

Si tot in Canada, oficialii vor sa schimbe legea prostitutiei. Conform unui proiect propus de guvern parlamentului, cei penalizati ar urma sa fie clientii, si NU prostituatele. Pedepsele prevazute pornesc de la amenzi de minimum o mie de dolari si pot ajunge pana la 14 ani de inchisoare. Proiectul se inspira din legislatia in vigoare de 15 ani in Suedia, tara care se lauda ca a redus fenomentul prostitutiei la jumatate cu aceste reglementari.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26