Statul Islamic a prezentat o noua executie a unui barbat acuzat de spionaj. Patru teroristi mascati l-au impuscat in cap

Ultima actualizare: 05-03-2015 06:57
ISIS

Teroristii din gruparea Statul Islamic au publicat un nou video cu executia unui barbat pe care l-au acuzat de spionaj si l-au ucis fara sa clipeasca, scrie Daily Mail.

 Clipul a fost filmat in orasul sirian Alep. Detinutul, despre care se crede ca ar fi Ahmed Muhammad, este scos intr-o curte si asezat in genunchi de catre patru teroristi, apoi impuscat in cap de mai multe ori, de la mica distanta.

In clipul intitulat "O lectie de invatat", Ahmed Muhammad este acuzat de membrii Statului Islamic ca ar face parte dintr-o retea secreta de spioni turci.

Videoclipul ce prezinta executia brutala a barbatului este realizat in acelasi stil de pana acum: filmat cu o camera HD si editat cu efecte sonore, la fel ca in cazul pilotului iordanian Muath al Kasabeth, ars de viu.

Un soldat britanic a povestit despre ororile comise de SI

In urma cu doar cateva zile, un soldat britanic a spus povestea ingrozitoare a unei mame care a mers in Mosul, oras irakian capturat de ISIS, si le-a cerut teroristilor sa-si vada fiul rapit.

"I-au spus sa stea jos si sa manance ceva pentru a calatorit mult si i-au promis ca o vor duce sa-si vada fiul dupa masa. I-au dat carne, orez si supa", a povestit soldatul Yasir Abdulla.

"Insa ei il omorasera deja, il transasera si dupa ce ea a terminat de mancat si a cerut sa-si vada baiatul, teroristii au ras si i-au spus: <>", a mai dezvaluit soldatul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO