A uimit China! Soferul fara maini!

Ultima actualizare: 07-11-2012 00:16
He Yuelin

Un chinez a devenit faimos pentru ca isi conduce camionul in ciuda faptului ca ii lipsesc ambele brate. Acum vrea sa castige in instanta dreptul de a avea permis auto.

 

Exista discrimiari in legatutra cu omenii cu dizabilitati. De fapt, oamenii cu handicap conduc foarte prudent. (…) Sunt foarte precauti pentru ca nu vor sa isi lezeze si mai mult corpul. Nu exista nicio legatura intre accidentele rutiere si dizabilitati.
He Yuelin
He Yuelin, de 49 de ani, si-a pierdut bratele in copilarie, la varsta de 9 ani, cand i-a explodat in maini o bomba cu care se juca.

Barbatul conduce camioane inca din 1984 si a aparut chiar si la televizor datorita abilitatilor lui iesite din comun. Cu toate acestea, nu a putut obtine niciodata carnetul de conducere. “Am primit atatea amenzi de-a lungul anilor ca nici nu le mai stiu numarul”, a glumit chinezul.

Ca sa demonstreze ca este capabil sa conduca, barbatul a participat la mai multe concursuri de sofat si in 2002 a batut un record mondial dupa ce a condus un camion pe un drum de munte accidentat.

Yuelin a devenit un fel de vedeta locala si a ajuns cunoscut sub pseudonimul “Regele Sofer-Fara-Maini”. Insa departamentul de politie rutiera i-a refuzat in continuare dreptul legal de a sofa.

Chiar si anul trecut, cand China a relaxat regulile codului rutier, permitandu-le anumitor oameni cu dizabilitati sa conduca, handicapul lui He a fost considerat prea sever pentru a fi lasat la volan.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO