Procesul emo-canibalilor. Au ucis o adolescenta, apoi au mancat-o la cina

Ultima actualizare: 29-07-2012 02:56

Infometati, dar si beti, doi tineri din St. Petersburg au dat dovada de o cruzime rara: au omorat anul trecut o fata de numai 16 ani, iubita unuia dintre ei, dupa care au gatit-o si apoi au servit-o la masa. Acum au ajuns in fata judecatorilor.

Procesul lui Maxim Golovatskikh si al lui Yury Mozhnova fost insa suspendat temporar si asta pentru ca un jurat a necesitat ingrijiri medicale din cauza imaginilor socante cu trupul ciopartit al tinerei.

Fata de 16 ani, Karina, era iubita lui Maxim. Intr-o noapte, anul trecut, a decis sa doarma acasa la tanar. Unde se afla si Yuri, pentru ca cei doi baieti stateau impreuna in chirie. Dupa ce au consumat foarte mult alcool, au inecat-o pe adolescenta in cada, apoi au taiat-o si i-au mancat organele interne, spun anchetatorii.

Spre dimineata, proprietara casei a auzit niste zgomote ciudate, dar cei doi tineri au calmat-o, spunandu-i ca nu s-a intamplat nimic.

A doua zi dupa-amiaza, cand femeia s-a intors acasa de la serviciu, chiriasii ei au asteptat-o cu masa pusa si i-au spus ca i-au pregatit un fel de "musaca". Doamna a servit, ba chiar le-a spus ca ii place. Abia ulterior a aflat ca a gustat carne de om.

 


 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO