Soc! A aparut pe picioare la propria inmormantare!


Ultimul update: Marti 23 Octombrie 2012 11:51
Data publicarii: Joi 05 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri externe

Ademir Jorge Gonçalves, un brazilian de 59 de ani pe care familia il credea mort, s-a prezentat la propriile funeralii, spre socul apropiatilor care il jeleau. Rudele erau convinse ca barbatul murise intr-un accident de circulatie.


Ademir a fost dat mort in urma unui accident de circulatie petrecut duminica in Panama. Politia i-a chemat familia si prietenii sa identifice un cadavru desfigurat, gasit pe sosea. Acestia le-au confirmat legistilor ca mortul este Ademir si i-au organizat barbatului ceremonia de inhumare.

Numai ca la funeralii... surpriza! A aparut chiar "mortul" si nu sub forma de spirit, ci in carne si oase. Domnul isi petrecuse noaptea intr-un bar cu prietenii si a uitat sa-i anunte pe cei de-acasa. A aflat ca este "inmormantat" de la un prieten, asa ca a fugit intr-un suflet acasa, pentru a face lumina in acest caz.

In urma incidentului, politistii au dat vestea proasta unei alte familii, din Panama de aceasta data.

Cum a fost posibil asa ceva?

In momentul in care apropiatii lui Ademir au sosit la departamentul de medicina legala si au vazut trupul, unii s-au indoit ca ar fi el, insa altii au sustinut sus si tare ca-l recunosc. Iar familia a mers inainte cu pregatirile de inmormantare.

Administratorul firmei care a organizat funeraliile a declarat: "Cum era sa-mi imaginez eu ca trupul nu era al victimei? Daca propria lui familie, care il stia, a recunoscut cadavrul, cum era sa-mi dau seama eu?". Acum a ramas cu prejudiciul, pentru ca nimeni nu i-a mai platit serviciile.

"Familia era deja la priveghi, dar mama lui Ademir s-a uitat la corpul din sicriu si i s-a parut cam ciudat. S-a tot uitat si parca nu-i venea sa creada ca acolo era fiul ei. Nu a mai durat mult pana cand mortul a aparut la ceremonie. A fost o adevarata usurare!", a declarat una dintre rudele lui Ademir.

Partea mai proasta pentru barbat este ca proprietarul casei in care locuia, convins ca acesta a murit, i-a ars toate hainele, inclusiv salteaua de pe pat. Proprietarul fusese si el printre cei care ii "identificasera" cadavrul. Acum Ademir va trebui sa inceapa o viata noua la propriu.

Tags: curiozitati,

VIDEO PROTVPLUS.RO