Secretul cel mai bine pazit din viata Printesei Diana. Miliardarul care putea sa-i salveze viata

Printesa Diana si Theodore ‘Teddy’ Forstmann

A fost o vreme in care parea ca miliardarul newyorkez Theodore “Teddy” Forstmann putea juca rolul pe care l-a avut Aristotel Onassis in viata vaduvei presedintelui Kennedy. Numai ca in acest caz Jackie Kennedy era Printesa Diana.

Nu a fost binecuvantat cu un fizic atragator, dar in schimb, ca si in cazul lui Onassis, a fost foarte bogat, siret si capabil sa ofere securitate.

Forstmann a avut mai multe relatii amoroase cu femei superbe si se pare ca a fost o persoana foarte importanta si pentru Printesa Diana – a reprezentat mai mult decat “chipul tatalui”.

Chipul din perete care noaptea prinde viata. Drama reala a unui copil de numai 5 ani

Citește și
Printesa Diana
Prima imagine necenzurata cu Printesa Diana pe moarte. VIDEO
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

In biografia postuma a printesei, Tina Brown a insistat ca relatia dintre cei doi era intensa si era una din optiunile Dianei in momentul mortii acesteia. Brown a scris ca miliardarul era irezistibil pentru o femeie care avea nevoie de avion particular: “Theodore Forstmann nu numai ca avea un avion Gulfstream, ci detinea compania care il fabrica”.

Miliardarul a murit duminica trecuta, de cancer la creier, la varsta de 71 de ani. Avea o tumoare care nu se putea opera. Insa povestea vietii lui a fost una de succes: a fost un filantrop arhicunoscut in Statele Unite si un personaj stiut in Marea Britanie pentru relatiile lui amoroase. Si in special, pentru rolul enigmatic pe care l-a avut in viata printesei, dupa ce aceasta s-a despartit de Printul Charles.

Muammar Ghaddafi nu era singurul obsedat sexual din familie. Ce povesteste fosta sotie despre Saif

Teddy Forstmann a cunoscut-o pe Diana in anul 1994. Dupa prima lor intalnire, care a avut loc intr-un cadru oficial , Printesa Diana si Teddy Forstmann s-au vazut in particular de mai multe ori. Miliardarul era foarte flatat de atentia pe care i-o dadea Diana si avansurile lui pareau ca dau rezultat. Asta cu toate ca in acea perioada, Teddy, care trecuse de 50 de ani, era logodit cu fotomodelul Debbie Hagerty, cu care a vea o relatie de mai bine de trei ani.

 

Dupa ani, Debbie avea sa marturiseasca: “Eram furioasa pe Diana. Il urmarea pe barbatul meu pentru o aventura sexuala si asta m-a suparat profund. Eram socata pentru ca il stiam pe Teddy, care nu se purta ca ceilalti barbati cu bani. Era foarte bun, decent si nu am crezut niciodata ca ar insela pe cineva”.

Dupa prima lor intalnire, Forstmann i-a trimis Dianei flori saptamanal, timp de trei ani. Ulterior, el i-a marturisit Tinei Brown “ca Diana era o mama minunata, dar ei isi facea doar rau” si ca Diana visa sa-l vada presedinte al Statelor Unite, iar ea se vedea in postura Primei Doamne. 

Rochia de mireasa despre care toata lumea vorbeste. Detaliul care le innebuneste pe femei

Diana i-a cerut lui Teddy sa o insoteasca la mai multe evenimente oficiale. Desi erau priviti ca un viitor cuplu, Forstmann nu a rupt logodna cu Debbie, pe care o coplesea in continuare cu cadouri.

Exact in perioada in care miliardarul era vazut peste tot in compania printesei, Debbie a implinit 30 de ani, iar el i-a facut cadou un Lamborghini. Tanara nu a fost impresionata si satula de toata povestea, l-a parasit pe miliardar.

In timp ce-si trimitea avionul privat dupa Diana, pentru cate o cina romantica la New York, Forstmann o curta in continuare pe Debbie, spunandu-i ca intre el si Diana nu era vorba de sex si, de fapt, ea il curta pe el.

Dar exact cand cei doi se impacasera si au plecat impreuna intr-o vacanta in Aspen, Diana a aparut tot acolo, printr-o “coincidenta”. Atunci, Teddy i-ar fi spus logodnicei ca Diana arata ca are nevoie de el, dar ca lui ii era teama ca, de fapt, ii vrea banii si ca avea de gand sa rupa definitiv relatia cu ea.

Insa, de fapt, Forstmann nu voia ca relatia lui cu Diana sa fie in atentia publicului si o nega tot timpul. In realitate, cei doi au fost extrem de apropiati pana in momentul in care Diana a murit.

Diana ii cerea sfaturile in tot ceea ce facea, il intreba cum sa procedeze ca sa scape de sub influienta Casei Regale si la un moment dat i-a cerut chiar ajutorul pentru a se muta in Statele Unite, intentie care a fost impiedicata de familia regala, mai ales pentru ca Diana urma sa-i ia in SUA si pe cei doi fii. 

Acest lucru s-a intamplat cu putin timp inainte ca Diana sa moara. Dupa ce planul de a pleca in SUA si, probabil, de a recunoaste oficial relatia cu Forstmann, printesa a anuntat relatia cu Dodi al Fayed, impreuna cu care a murit.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
NEWS ALERT E gata! Știm prima echipă promovată matematic în Superliga României
Citește și...
FOTO. Cum ar fi aratat printesa Diana la 50 de ani
FOTO. Cum ar fi aratat printesa Diana la 50 de ani

Ar fi implinit 50 de ani peste cateva zile daca ar fi supravietuit teribilului accident de masina din august 1997. Englezii se pregatesc sa o sarbatoreasca pe Diana, cea care a ramas Printesa Inimilor pentru ei.

Prima imagine necenzurata cu Printesa Diana pe moarte. VIDEO
Prima imagine necenzurata cu Printesa Diana pe moarte. VIDEO

O fotografie facuta de paparazzi la locul accidentului in care a murit Printesa Diana a fost pentru prima data aratata intr-un documentar ce va avea premiera la Cannes.

O nunta de basm, un mariaj esuat. Povestea printului Charles si a Dianei
O nunta de basm, un mariaj esuat. Povestea printului Charles si a Dianei

O nunta ca-n povesti, urmata de un sarut aplaudat de sute de mii de oameni, nu garanteaza un mariaj fericit. Dovada este casatoria parintilor lui William, Printul Charles si Diana, care au divortat dupa 15 ani petrecuti mai mult separat decat impreuna.

Recomandări
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie
Românii au în conturile personale de pensii din Pilonul 2 o sumă record. Cât primește fiecare în medie

Românii au în conturile personale de pensii Pilon 2 o sumă record. Peste 160.000 de pensii Pilon 2 au fost deja plătite către cei ieșiți din activitate, jumătate din sumă numai anul trecut.

Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune
Joe Biden a ajutat în secret Ucraina să se apere de atacurile Rusiei și a trimis rachete ATACMS cu rază lungă de acțiune

În ultimele săptămâni, Statele Unite au trimis în secret rachete cu rază lungă de acțiune Ucrainei pentru a fi folosite în lupta împotriva invadatorilor ruși, iar Ucraina le-a folosit deja de două ori.

Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați
Cum a fost prinsă că a luat mită doctorița ginecolog din Giurgiu. Banii pe care-i avea în buzunar erau marcați

Este anchetă la Spitalul Județean de Urgență din Giurgiu, după ce un medic ginecolog a fost prins în flagrant în timp ce lua mită pentru o operație de cezariană, acoperită de asigurarea medicală.