Se schimba culoarea la Casa Alba! Michelle redecoreaza

Ultima actualizare: 15-04-2012 11:55

Tranzitia noului presedinte la Casa Alba va insemna o provocare si pentru Michelle Obama.

In timp ce sotul ei conduce tara, Prima Doamna a Americii trebuie sa se asigure, printre altele, ca noua resedinta a familiei va fi un camin bun pentru fiicele sale.

A si inceput deja sa caute scoli pentru ele in apropiere. Ca toate primele doamne dinaintea ei, Michelle Obama va redecora, cel mai probabil, cateva dintre camerele de la Casa Alba. Nu de alta, dar fiecare sotie de presedinte primeste 100.000 de dolari pe mana pentru a intretine imobilul. Tocmai de aceea, Laura Bush si Michelle Obama au discutat luni despre ce implica viata la Casa Alba.

In plus, micutele Malia si Sasha vor avea libertatea sa isi aleaga mobila din camere si chiar sa deseneze pe pereti, atat timp cat parintii lor nu au nimic impotriva.

Familia Obama va veni la Casa Alba cu propria mobila, in timp ce George si Laura Bush vor fi nevoiti sa impacheteze totul pana pe 20 ianuarie. Presedintele ales si sotia sa au inceput deja sa caute o scoala pentru fetite si au reusit deja sa si viziteze o intitutie privata e invatamant, in apropiere de Washington.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO