Scuza penibilă invocată de un bărbat cu datorii la stat: "Soacra mea este o vrăjitoare”


Ultimul update: Vineri 18 Ianuarie 2019 21:53
Data publicarii: Vineri 18 Ianuarie 2019 21:40
Categorie: Stiri externe
vraji, vrajitoare

Vrăjile soacrei, frigul care împiedică scrisul pe tastatură după defectarea centralei şi înălţimea mică se numără printre cele mai amuzante şi mai bizare scuze invocate de contribuabilii britanici cu datorii, informează vineri Press Association.

Unele dintre cele mai ciudate scuze auzite de angajaţii de la HMRC (HM Revenue and Customs) din Marea Britanie în anul 2018 au fost: "soacra mea este o vrăjitoare şi m-a blestemat", "sunt prea scund pentru a ajunge la cutia poştală" şi "era prea frig ca să scriu pe tastatură după defectarea centralei termice".

Termenul limită pentru expedierea online a declaraţiilor aferente anului fiscal 2017-2018 şi pentru plata impozitelor datorate este de 31 ianuarie.

Persoanele care nu le vor expedia la timp riscă o amendă iniţială de 100 de lire sterline, urmată de alte posibile penalităţi.

Reprezentanţii HMRC au dezvăluit că primesc în fiecare an solicitări dubioase de rambursare a unor cheltuieli făcute pentru achiziţionarea unor obiecte.

Printre acestea se află pretinsa cumpărare a unui articol de lenjerie intimă realizat din lână, dar şi un tâmplar care solicita un televizor şi sistem audio pentru a-l ajuta să îşi preţuiască locul de muncă. Un alt contribuabil solicita un abonament muzical pentru a putea să asculte muzică în timp ce lucrează.

HMRC a spus că toate aceste scuze şi solicitări de rambursare nu au avut succes.

Contribuabilii britanici pot fi consiliaţi în completarea acestor documente fiscale pe site-ul guvernamental gov.uk, la o linie telefonică special înfiinţată, dar şi pe reţelele de socializare. 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Sursa: Agerpres

Guvernul vrea să salveze companiile de stat prin ”înlesnirea la plată”. Topul datornicilor
Ședință de Guvern. Se pregătesc noi reguli pentru firmele cu datorii și agricultori
Ședință de Guvern. Se pregătesc noi reguli pentru firmele cu datorii și agricultori
VIDEO PROTVPLUS.RO