Un atac armat a avut loc în oraşul american Jersey. Timp de ore întregi, a fost în desfăşurare un schimb intens de focuri între doi atacatori şi forţele de ordine.

Trupele de elită i-au ucis într-un final pe agresori, dar nu înainte ca indivizii să omoare patru oameni: un poliţist şi trei localnici, toţi membri ai comunităţii evreieşti din oraş.

Potrivit unui anunţ al primarului, bărbaţii ar fi atacat deliberat magazinul evreiesc în jurul căruia a avut loc totul.

Impuscăturile au îngrozit întreg cartierul aflat în centrul orașului. Totul a început, se pare, într-un cimitir, acolo unde un polițist a vrut să aresteze doi indivizi, bănuiți că ar fi traficanți de droguri.
Aceștia l-au omorât pe agent, apoi s-au baricadat într-un supermarket. Și a urmat un schimb intens de focuri între ei și trupele de elită.

Pentru că la mijloc au fost prinși, fără voia lor, mai mulți localnici, unul dintre obiectivele echipelor de intervenție a fost să îi pună pe oameni la adăpost. Au profitat de neatenția atacatorilor și i-au evacuat în sigurantă.

O scoală din apropiere a fost și ea evacuată.

Elev: „Am auzit mai multe împuşcături, moment în care ne-am pus cu toţii mâinile pe cap şi am aşteptat până când ni s-a spus că suntem în siguranţă. În acel moment am văzut maşini de poliţie mergând cu mare viteză.”

Echipaje impresionante de poliție au fost mobilizate în zonă și oamenii legii au reușit în cele din urmă să îi neutralizeze pe cei doi presupuși autori ai masacrului.

Acum anchetatorii încearcă să afle de ce indivizii au recurs la acest gest extrem și deocamdată exclud varianta unui atac terorist.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!