Romania a renovat gradinita din satul natal al presedintelui Moldovei. Dodon multumeste pentru "suportul prietenilor". VIDEO

Ultima actualizare: 10-07-2017 07:49
igor dodon

Presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a multumit calduros Guvernului roman pentru renovarea gradinitei din satul Sadova, localitatea sa natala.

Multumirile presedintelui vin dupa nenumarate atacuri lansate la adresa Romaniei inainte si dupa investirea sa in functie, relateaza UNIMEDIA.

„Reparatia capitala a acestei gradinite a fost posibila cu suportul prietenilor si partenerilor nostri de peste Prut. Vreau sa multumesc Guvernului Romaniei, prietenilor nostri pentru acest gest foarte frumos pentru acest proiect social, care astazi avem cu totii posibilitatea sa redeschidem aceasta gradinita”, a spus liderul de la Chisinau.

„Domnule ambasador, din partea presedintelui Republicii Moldova, din partea mea ca si cetatean si bastinas al acestui sat vreau sa va multumesc pentru acest gest”, a mai spus el la ceremonia de inaugurare a gradinitei din Sadova.

Cladirea gradinitei din Sadova a fost construita in anul 1979, iar timp de peste 35 de ani nu a fost supusa la reparatii capitale.

Potrivit fostului premier Iurie Leanca, Romania a renovat aproximativ 800 de gradinite din Republica Moldova.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO