Roman schingiuit pana la moarte si topit cu acid, in Roma!

Ultima actualizare: 10-10-2012 05:34

UPDATE: Pedeapsa infricosatoare pentru un roman banuit ca a furat carburant. Italianul pentru care lucra s-a simtit pradat, asa ca l-a sechestrat, torturat si, intr-un final, l-a topit in acid.

 

Victima avea 46 de ani si a murit acum 3 ani, insa criminalul a fost prins abia acum de autoritatile din Peninsula.

Misu Ivan a plecat sa munceasca in Italia in ianuarie 2007. Si-a gasit repede de lucru ca paznic al unui garaj din orasul PIedimonte, San Germano.

Timp de trei luni a tinut legatura cu rudele din Romania, dupa care din senin n-a mai scris niciun rand si nici n-a mai sunat acasa.

Se pare ca romanul a fost prins de patronul lui in timp ce fura motorina din rezervorul unui TIR, iar italianul a vrut sa ii dea o lectie. L-a torturat initial, dupa care l-a dus intr-o padure din apropiere. Acolo i-a bagat corpul in acid ca sa nu ramana nicio urma. Dupa o vreme cei din tara au anuntat intr-un final politia.

Abia la 3 ani de la omor familia lui Misu Ivan a aflat adevarul, iar patronul lui a fost retinut de carabinieri. Unul dintre complicii acestuia face parte din mafia napoletana.

Suspectul este acuzat de omor deosebit de grav, sechestrare de persoane si ascunderea cadavrului. Risca inchisoare pe viata.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO