Un schelet a fost gasit langa Palatul Buckingham. Cum a murit cel care era obsedat de Regina

Dată publicare: 03-10-2011 21:04
Dată actualizare: 26-10-2012 03:29


Buckingham Palace

Trupul unui om al strazii, cunoscut ca fiind obsedat de Regina Elisabeta a II-a, a fost descoperit pe o insula, intr-un parc situat langa Palatul Buckingham. Se pare ca ramasitele erau acolo de aproape trei ani.

Ramasitele gasite apartin americanului Robert James Moore, in varsta de 69 de ani, si au fost gasite pe insula din parcul St. James.

Moore ar fi venit in Anglia in 2007 si ar fi avut serioase probleme psihice. El era celebru in Londra din cauza obsesiei sale pentru Regina Elisabeta a II-a.

De-a lungul anilor, i-a trimis reginei tot felul pe pachete dubioase, inclusiv fotografii obscene, dar si scrisori de amenintare la adresa familiei regale.

Insula unde au fost gasite ramasitele nu este deschisa publicului si ofera o priveliste perfecta catre palat.

“Era obsedat de familia regala. Iar locul in care a fost gasit confirma acest lucru. Insula il ferea de privirile tuturor si putea sa urmareasca in voie tot ce se intampla la palat”, a declarat unul dintre detectivi.

Ramasitele au fost gasite pe o saltea de catre un ingrijitor al palatului. Langa ele se aflau mai multe sticle de alcool, dar si cateva acte de identitate, printre care si un pasaport cu fotografia barbatului.

Medicii nu au gasit urmele vreunei traume sau rani profunde. Ei nu au reusit nici sa stabileasca cauza decesului.

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO