Cangur adoptat de o familie dupa un accident care l-a lasat paralizat


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 05:54
Data publicarii: Vineri 25 Februarie 2011 06:43
Categorie: Stiri externe

Animalul a ramas paralizat in urma unui accident rutier si, desi acum incepe sa-si revina dupa sedintele de terapie, nu va pleca din casa noilor stapani. E tratat exact ca un bebelus si atunci cand merge in vizita devine imediat centrul atentiei.

Irwin, alintat "Bubba", cangurul in varsta de un an asteapta cuminte sa-i fie schimbat scutecul desi, e drept, nu este inca obisnuit cu acest accesoriu. Stapana sa il ingrijeste intocmai ca pe un copil si nici prin gand nu-i trece sa se desparta de el.

Nu-i de mirare, asadar, ca i-a cucerit iremediabil pe localnicii din oraselul Broken Arrow. Nu putini au ridicat din sprancene cand au auzit ca un cangur a devenit animal de companie. Li s-a inmuiat insa inima cand au dat cu ochii de adorabilul Irwin. Extrem de bland, acesta isi urmeaza stapana peste tot si se lasa mangaiat de trecatori.

Iar atunci cand vine vorba despre mancare, Irwin nu face mofturi. Devoreaza orice, de la macaroane, legume ori cereale la popcorn. Extrem de curios, cangurul rontaie cam orice.

Paralizat aproape complet in urma unui accident rutier, cangurul a-nceput incet-incet sa-si miste membrele, datorita sedintelor de terapie si atentiei pe care a primit-o. Cei care au avut grija de el nu au insa de gand sa-i dea drumul, nici dupa ce isi va reveni complet.
 

Tags: animale,

Eric, cangurul albinos din Germania, isi doreste o familie!
Cangur salvat de la inec de un surfer!
El este Tijana! Un pui de cangur abandonat de mama lui!
VIDEO PROTVPLUS.RO