Printul Harry, principala tinta a unui nou val de atentate teroriste


Ultimul update: Marti 02 Octombrie 2012 01:55
Data publicarii: Luni 04 Octombrie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe
Printul Harry

Masurile de securitate pentru printul Harry, al treilea in ordinea succesiunii la tronul britanic, au fost consolidate pe fondul temerilor ca el ar putea fi principala tinta a unui nou val de atentate teroriste ale islamistilor si disidentilor irlandezi.

Sase agenti de securitate inarmati ai Serviciilor Aeriene Speciale (SAS) il insotesc pe printul Harry oriunde merge, dupa ce serviciile de securitate au ridicat la Nivelul 2 riscul unui atac asupra familiei regale britanice.

Sambata, masuri de securitate similare au fost implementate pentru printul Charles si Camilla, care au sosit in India pentru a deschide Jocurile Commonwealth.

De asemenea, masurile de securitate pentru Regina Elisabeta a II-a si pentru printul William au fost consolidate. Printul Harry este considerat drept o tinta cu risc ridicat din cauza mobilizarii sale in Afganistan si a stilului sau de viata axat pe distractie.

El este o tinta importanta pentru extremistii loiali lui Osama ben Laden inca de cand a revenit din misiunea sa in Afganistan, in 2008.

Sursa: Pro TV

Tags: printul harry,

Printul Harry s-a despartit de prietena. A pus cariera pe primul loc
Printul Harry in lacrimi: I-a murit calul preferat
Printul Harry a dansat latino pentru o cauza nobila
VIDEO PROTVPLUS.RO