Prinţul Harry nu vrea să aibă mai mult de 2 copii. Motivul invocat


Ultimul update: Miercuri 31 Iulie 2019 15:58
Data publicarii: Miercuri 31 Iulie 2019 11:33
Categorie: Stiri externe
Meghan Markle - 2

Prinţul Harry a declarat că el şi soţia sa, Meghan, nu vor avea mai mult de doi copii, deoarece sunt îngrijoraţi de soarta mediului înconjurător, într-un articol publicat marţi de ediţia britanică a revistei Vogue, informează DPA.

Ducele de Sussex a discutat despre mediul înconjurător, responsabilitate şi schimbările climatice cu experta în primatologie Jane Goodall într-un interviu acordat pentru numărul din septembrie al celebrei reviste de modă, la realizarea căruia a colaborat şi soţia lui, Meghan, în calitate de editor-invitat.

Prinţul Harry a dezvăluit că naşterea primului său copil, Archie, care a venit pe lume în luna mai, i-a dus "conexiunea şi dragostea faţă de natură la un nou nivel".

În timp ce îşi preciza intenţia de a avea mai mult de un copil, Harry a fost întrerupt de Jane Goodall, care l-a sfătuit să nu aibă totuşi "prea mulţi".

"Doi, maximum", a răspuns prinţul britanic, înainte de a-şi exprima îngrijorarea pe care o resimte faţă de soarta generaţiilor viitoare.

"Mereu m-am gândit: acest loc este împrumutat. Şi, cu siguranţă, fiind inteligenţi aşa cum suntem noi toţi şi evoluaţi cum ar trebui să fim cu toţii, ar trebui să putem lăsa ceva mai bun în urmă pentru generaţia viitoare", a precizat el.

Atât Jane Goodall, cât şi ducele de Sussex consideră că starea actuală a mediului este deja "terifiantă".

"Câte indicii trebuie să ne mai ofere natura înainte de a afla şi de a înţelege pagubele şi distrugerea pe care le provocăm?", s-a întrebat prinţul britanic.

În acelaşi interviu, prinţul Harry a discutat şi despre prejudecăţile existente în societate şi despre modul în care comportamentul uman este determinat de mediu.

Meghan Markle, editor al revistei Vogue. Subiectul abordat de ducesa de Sussex
Momentul în care Meghan Markle și Beyonce se întâlnesc, la film. Ce sfat i-a dat cântăreața
Meghan Markle, criticată aspru pentru că „nu știe să-și țină copilul în brațe”
FULLSCREEN
Prinţul Harry nu vrea să aibă mai mult de 2 copii. Motivul invocat
  • /

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO