Primarul e un magar! Un asin candideaza la primaria Varnei

Ultima actualizare: 17-08-2012 03:15
Magar

Marko este candidatul partidului Societatea pentru o Bulgarie Noua la alegerile pentru primaria orasului Varna, care vor avea loc in 23 octombrie.


Martoaga promite ca va munci mult, nu va lua parte la acte de coruptie si ca va lupta cu o determinare de... catar sa isi lanseze cariera in politica.

A fost ales sa candideze dupa ce localnicii s-au declarat nemultumiti de activitatea actualului primar, Kiril Yordanov.

"Spre deosebire de ceilalti candidati si politicieni, Marko are un caracter puternic, nu fura, nu minte si isi face treaba", a spus directorul de campanie Angel Dyankov.

Candidat din partea partidului de centru-dreapta GERB, aflat la putere, Yordanov a refuzat sa imparta aceeasi scena cu contracandidatul sau, declarand ca ar fi "nedemn".

Raspunsul la aceasta replica nu a intarziat sa apara: "Are dreptate (n.r. Yordanov). Ganditi-va cum s-ar simti Marko sa imparca aceeasi scena cu un asemenea escroc. Ar fi nedemn pentru orice magar cu respect de sine", a spus Dyankov.

Cum lipsa spatiilor verzi sunt o problema si in Varna, magarusul se va cncentra pe probleme de mediu. Mai ales ca, daca stam bine sa ne gandim, e si in avantajul sau!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO