Povestea impresionata a tinerei care a "inviat din morti". Medicii sunt convinsi ca este un miracol

Ultima actualizare: 03-10-2016 07:02
Sam Hemming

O tanara studenta aflata in coma din luna iulie si tinuta in viata doar cu ajutorul aparatelor si-a revenit intr-un mod spectaculos. Medicii anuntasera parintii ca nu exista nicio speranta de recuperare.

Sam Hemming a fost grav ranita intr-un accident rutier. Tanara se afla in masina cu iubitul ei cand s-au rasturnat cu masina, iar Sam s-a lovit foarte tare la cap. A ramas fara urechea stanga si si-a fracturat patru oase in zona gatului.

Sam a fost transportata de urgenta la spital. A intrat imediat in operatie. Interventia a tinut 6 ore, iar medicii au decis sa o bage in coma indusa.

Dupa 19 zile de coma, tanara de 22 de ani nu a dat niciun semn cum ca s-ar putea recupera. Medicii i-au pregatit pe parinti pentru tot ce era mai rau. Mama tinerei i-a facut o poza fiicei sale, in timp ce tanara era conectata la aparate, pentru a avea o ultima amintire cu ea.

"Sammy nu ar trebui sa fie azi in viata. A suferit rani incompatibile cu viata. Imi aduc aminte ca am mers cu toata familia in camera de spital pentru a ne lua ramas bun de la ea. Cand aparatele au fost oprite, am inceput sa tip de durere", a povestit mama.

Ceea ce s-a intamplat imediat dupa oprirea aparatelor este un miracol chiar si pentru medici. Sam si-a miscat degetul de la picior. Doctorii au decis sa o mai tina in coma.

Cateva zile mai tarziu, Sam a inceput sa respire singura, fara a mai avea nevoie de aparate. Opt saptamani mai tarziu, Sam a fost externata si a putut sa mearga acasa cu parintii ei.

"Medicii au fost in stare de soc cand au vazut ca Sam isi revine. I s-au facut mai multe teste si s-a descoperit ca o parte din creier nu a fost afectata, ceea ce a salvat-o. Acum, Sam invata sa mearga si sa vorbeasca. Este un miracol", a mai spus mama tinerei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO