Povestea impresionantă a unui cuplu din SUA. Au murit de coronavirus la doar 11 zile distanță unul de altul

Ultima actualizare: 09-08-2020 13:15
americani
Twitter

Keith și Gwendolyn Robinson, din California, au fost căsătoriți timp de 35 de ani și au murit la 11 zile unul de altul, după ce s-au luptat cu coronavirusul, scrie CNN.

Delon Adams, fiul lor, a spus că aceștia au făcut totul împreună și că legătura dintre ei i-a molipsit și pe cei din jur.

"Aceasta este o adevărată poveste de dragoste. Mi-au arătat cum să-mi pese, cum să iubesc”, a mai spus Adams.

Keith, 62 de ani, șofer de camion pentru UPS, a dezvoltat simptome minore de coronavirus. Fiind diabetic, el a crezut că este vorba doar de boala cu care se confrunta el.

O săptămână mai târziu, Gwendolyn, în vârstă de 60 de ani, a prezentat simptome, dar ale ei erau mult mai rele decât ale soțului ei, a spus Adams. A fost trimisă acasă de la locul de muncă unde a fost director la o insituție. Și mai rău, avea astm și se luptă cu MDS, un cancer de sânge, de peste un an făcând chimioterapie.

Cei doi au fost internați în spital la doar două zile distanță, Keith pe 12 iulie și Gwendolyn pe 14 iulie. Patru zile mai târziu, pe 18 iulie, Gwendolyn a murit în timp ce le spunea adio nepoților și fiului ei prin FaceTime.

Keith a început să aibă probleme cu rinichii, iar medicul a vrut să înceapă dializa, dar fiul său a spus că medicul nu a reușit să facă acest lucru la timp, iar tatăl său a încetat să mai respire.

Keih și Dwendolyn au lăsat în urmă cei patru copii și zece nepoți.

"Este un lucru să știi că îți vei pierde părinții în cele din urmă - dar să știi că tocmai i-ai văzut săptămâna trecută ... și nu îi mai vezi niciodată, este un șoc", a mai spus fiul celor doi.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO