Povestea bancherului rus impuscat de un asasin platit starneste furie printre contribuabilii din UK

07-10-2012 17:17

German Gorbuntsov

German Gorbuntsov, bancherul rus impuscat cu sase gloante de un asasin platit in urma cu sapte luni, in Londra, si-a revenit uimitor dupa experienta traumatizanta.

"M-au vrut mort, dar iata ca acum pot merge", a fost replica lui German Gorbuntsov, in varsta de 46 de ani, aflat inca pe patul de spital.

Timp de trei luni, acesta a primit tratament gratuit din partea spitalului NHS din Londra. Apoi a fost mutat intr-o rezerva privata, fiind pus in situatia de a-si achita singur factura pentru spitalizare, o problema minora daca stam sa ne gandim ca acesta este milionar.

Totusi, barbatul este vegheat 24 din 24 de ore de politie, ceea ce a starnit nemultumire in randul contribuabililor englezi, intrucat factura nu e deloc de neglijat, asta tinand cont ca de sapte luni acesta este pazit non-stop. Comentariile lasate de englezi la materialul publicat de "Daily Mail" indica faptul ca acestia nu sunt dispusi sa plateasca taxe pentru ca bancherul sa fie in continuare pazit.

De altfel, omul de afaceri a cerut cetatenie britanica pentru intreaga familie, insa  nu a primit inca un raspuns din partea autoritatilor engleze.

"Vreau sa ma mut intr-un alt cartier din Londra, am facut o greseala atunci cand am ales sa locuiesc intr-o zona retrasa, acum voi opta pentru o altfel resedinta, unde o asa intamplare ar putea avea loc mai greu", a recunoscut bancherul.
 

Sursa: Daily Mail

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO