Povestea a două surori, adoptate la 17 ani diferență de aceeași familie. „A fost neașteptat”


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Marti 20 Noiembrie 2018 08:05
Categorie: Stiri externe

De ziua adopţiilor din districtul Milwaukee, Statele Unite, o instanţă a oficializat una cu totul ieşită din comun.

La distanţă de 17 ani, un cuplu a adoptat doi copii născuţi de aceeaşi mamă. Pe cel de al doilea când au ajuns deja la 60 de ani şi se gândeau la o viaţă liniştită, după ce îşi crescuseră mari copiii pe care îi aveau deja.

Tim şi Lynn Brusnahan au trecut de 60 de ani şi erau mai degrabă pregătiţi să devină bunici, decât părinţi din nou, dar soarta le-a rezervat altceva.

„Am primit un telefon neaşteptat de la o asistentă socială care o face şi pe detectivul. Căuta o casă pentru Lou."

Asistenta socială n-a apelat la ei din întâmplare. Ştia că soţii Brusnahan un copil biologic şi doi adoptaţi. Şi mai ştia că micuţa căreia îi căuta o casă, este de fapt sora fiicei lor adoptive, care acum are 20 de ani, şi pe care au adoptat-o cu mult timp în urmă.

„A fost neaşteptat. N-am plănuit aşa ceva."

Nici nu s-au gândit să refuze. Au luat fetiţa temporar, dar nu s-au îndurat să se mai despartă de ea şi au decis s-o adopte, spre bucuria fiicei mai mari, care a aflat că are şi o surioară.

„Încă de cum a venit la noi, am simţit că face parte din familie. Acum că e oficial, suntem foarte fericiţi, recunoscători şi încântaţi. Suntem gata."

O instanţă a oficializat adopţia chiar de ziua adopţiilor din districtul Milwaukee, iar proaspeţii părinţi sunt gata să o ia de la capăt cu un copil de un an.

„Această adopţie e în interesul acestui copil. Sunt foarte bucuroşi să-i oferim un cămin permanent. Iar Katie are acum o soră."

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO