Poliţia a evacuat 2 universităţi din Marea Britanie din cauza unor pachete suspecte


Ultimul update: Miercuri 06 Martie 2019 18:09
Data publicarii: Miercuri 06 Martie 2019 18:06
Categorie: Stiri externe
Politie

Poliţia a evacuat două universităţi din Marea Britanie, miercuri, din cauza unor pachete suspecte, la o zi după ce pachete cu dispozitive explozive au fost trimise la trei locaţii din Londra, scrie Reuters.

Poliţia din estul Angliei a informat că a evacuat Universitatea din Essex după ce a primit un apel privind un pachet suspect. Au fost chemate echipaje de dezamorsare a bombelor, scrie News.ro.

În Scoţia, Universitatea din Glasgow a informat că mai multe clădiri ale instituţiei au fost închise iar cursurile au fost anulate după ce un pachet suspect a fost găsit în camera de primire a poştei.

Poliţia a recomandat ca aceste clădiri să fie închise pentru restul zilei, însă nu a oferit mai multe detalii privind pachetele.

Forţele anti-terorism din Marea Britanie investighează între timp trei pachete care conţin dispozitive explozive găsite la aeroporturile Heathrow şi London City, precum şi la staţia Waterloo.

Pachetele poştale aveau timbre irlandeze, iar poliţia irlandeză colaborează cu ofiţerii britanici anti-terorism în investigaţie, conform Sky News.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon!a 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: News.ro

Un tren cu 700 de pasageri, evacuat. Ce a descoperit într-o toaletă o femeie de serviciu
Alertă la bordul unui tren. 500 de pasageri, evacuați după o amenințare cu bombă
Alertă la bordul unui tren. 500 de pasageri, evacuați după o amenințare cu bombă
VIDEO PROTVPLUS.RO