Pitt, Jolie, Clooney, Madonna si Rihanna vor sa ajute sinistratii din Haiti

Ultima actualizare: 10-08-2012 18:53

Dupa ce mai marii lumii s-au mobilizat ca sa le vina in ajutor haitienilor, e randul vedetelor. Mai multi cantareti vor inregistra o melodie ale carei incasari vor fi donate sinistratilor.

Numeroase staruri britanice au fost de acord sa cante impreuna o varianta a melodiei "Everybody Hurts" in beneficiul sinistratilor din Haiti. Organizatorii au confirmat pana acum participarea lui Rod Stewart, Leona Lewis si a trupei J.L.S.

Presa mai scrie si de Coldplay, Take That si Paul McCartney. REM a fost de acord sa nu ceara drepturi de autor, iar guvernul britanic nu va percepe taxe din vanzarile melodiei.

1,5 milioane de oameni au ramas la mila ajutoarelor internationale din cauza cutremurului din Haiti. In Marea Britanie, Cold Play, Blur si alti cantareti au scos la licitatie obiecte personale, donand banii obtinuti organizatiei de binefacere Oxfam.

100 de vedete, de la Madonna la Rihanna, au anuntat ca participa la trei teledonuri organizate la New York, Los Angeles si Londra. Madonna urma sa participe la cel din capitala britanica, in timp ce George Clooney l-a prezentat pe cel de la Los Angeles, transmis vineri-noapte in direct de MTV.

Actorul Sean Penn a preferat sa se duca personal in Haiti ca sa vada cu ce ii poate ajuta pe sinistrati. Penn a vizitat un centru de distribuire de alimente si un spital de campanie.

Altii au donat sume uriase pentru sinistrati. Sandra Bullock - un milion de dolari, la fel Brad Pitt si Angelina Jolie. La randul sau, Shakira a anuntat ca va finanta constructia unei scoli in Haiti.

Carla Bruni a mers la aeroport ca sa intampine un grup de orfani haitieni care vor fi adoptati de familii din Franta.

Intre timp, in Haiti s-a mai intamplat o minune. Un tanar de 22 de ani a fost gasit viu, dupa ce a stat 10 zile sub daramaturi. Doar gandul la mama lui l-a tinut in viata, a marturisit el.

In total, peste 120 de persoane au fost gasite sub ruine dupa cutremurul din 12 ianuarie. Un bilant confirmat al victimelor nu exista inca, dar numarul lor s-ar putea ridica la 200.000.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO