Pedeapsa primită de un hoț care a agresat două polițiste, venite să împiedice jaful

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13

Un bandit înarmat și mascat, care a tras o polițistă afară din mașina de patrulă, a fost condamnat de un tribunal britanic la 14 ani de închisoare.

Înainte de a încerca să fugă cu mașina poliției, individul și un complice jefuiseră magazinul unei benzinării din Sussex.

Imaginile de la camerele de supraveghere au fost difuzate de poliție după proces.

Într-o zi de vineri, în iulie, pe la ora prânzului, doi indivizi mascaţi şi înarmaţi şi-au făcut apariţia în magazinul unei benzinării din Sussex. I-au ameninţat pe cei doi angajaţi aflaţi la casele de marcat și au umplut o pubelă nefolosită, pe care au găsit-o înăuntru, cu pachete de ţigări şi sticle cu alcool.

Putea să rămână un jaf oarecare. Însă, întâmplător, o mașină de poliţie a trecut prin fața benzinăriei, chiar în timp ce hoţii strângeau prada.

Când a văzut patrula, formată din două poliţiste, unul din bandiţi a fugit spre maşină. A lovit-o şi tras-o afară, cu brutalitate, pe cea aflată pe scaunul şoferului. Însă poliţista, deşi avea contuzii la braţ, picior şi gât, a ripostat.

I-a sărit în ajutor şi colega în uniformă, în timp ce intrusul, care pusese mâna pe volan, pornise în marşarier.

În imagini se vede cum deja mai mulţi poliţişti, dar şi un client al benzinăriei, intervin, iar răufăcătorul este imobilizat cu un pistol cu electroşocuri şi arestat. Acum şi-a primit pedeapsa: 14 ani de închisoare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO