S-au trezit cu parul verde dupa ce s-au spalat cu apa de la robinet

Dată publicare: 05-03-2010 00:00
Dată actualizare: 22-10-2012 05:14


Mister desprins parca dintr-un film SF pentru localnicele unui cartier din San Antonio, Texas. Doamnele spun ca de fiecare data cand se spala pe cap, parul lor se face verde.

 

Indignate ca trebuie sa faca tot mai des vizite la coafor, femeile au incercat sa afle care este explicatia ciudatului fenomen, mai ales ca nu foloseau aceleasi produse pentru ingrijirea parului si nici nu se cunosteau dinainte.

Angajatele salonului unde s-au dus localnicele au ridicat din umeri si au inceput sa investigheze de-a fir a par situatia. Pana la urma, s-a ajuns la un inginer chimist, care a sustinut ca apa este de vina, mai precis o combinatie de oxid de cupru si clor. Se pare ca acesta din urma ataca cuprul si il vopseste in verde.

Femeile patite au si o alta ingrijorare. Daca efectele de la exterior se pot remedia cu o vizita la coafor, ce alte daune ascunse produce apa asupra organismului?

Compania care se ocupa de calitatea apei in zona spune ca nu exista nicio problema. Au promis ca vor analiza esantioane din zona afectata si vor face publice rezultatele analizelor.

Tags: curiozitati,


VIDEO PROTVPLUS.RO