Operațiune de amploare, după ce un regizor polonez a dispărut când se plimba cu barca

19-08-2019 22:44


Piotr Wozniak-Starak

Echipele de intervenție din Polonia au început, luni, operațiunile de căutare a producătorului de film Piotr Wozniak-Starak, dispărut duminică după ce a căzut într-un lac când se plimba cu barca cu motor.

 

Fundul lacului Kisajno din nord-estul Poloniei este scanat în prezent cu ajutorul unui sonar. Familia producătorului Wozniak-Starak, unul dintre cei mai bogaţi oameni din Polonia, deţine o vilă pe malul acestui lac, conform DPA, citat de Agerpres.

O femeie în vârstă de 27 de ani a declarat Poliţiei poloneze că a căzut la rândul ei în apele lacului alături de partenerul ei de viaţă, duminică, după ce o barcă cu motor a executat un viraj brusc.

Identitatea bărbatului dispărut în apele lacului a fost confirmată luni de Biroul Procuraturii pentru Agenţia de Presă Poloneză.

Piotr Wozniak-Starak este fiul vitreg al lui Jerzy Starak, un magnat al sectorului farmaceutic din Polonia. Producătorul de film este căsătorit cu Agnieszka Wozniak-Starak, o jurnalistă de televiziune. Cuplul a apărut frecvent în paginile tabloidelor poloneze.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Agerpres

VIDEO PROTVPLUS.RO